Beeldend

KeramiekLAB

Lijkt het je leuk om lekker met klei aan de slag te gaan? In vier lessen kun je samen met Juf Hester werken aan verschillende opdrachten.

Op dinsdag 28 mei start het Muzisch Centrum met keramieklessen bij De Leeuwerik in Rutten. Het KeramiekLAB is een serie van vier groepslessen waar kinderen van groep 5 tot en met 8 kennis maken met keramiek.

wanneer zijn de lessen?
Lesdag: dinsdagmiddag
Lestijd: 15:15 – 16:15 uur
Lesdata: 28-5, 4-6, 11-6 en 18-6
Kosten: €28,00 voor 4 lessen
Docent: Hester Kornelis

Aanmelden
Meld je aan via de inschrijfbutton of het algemene inschrijfformulier (verkrijgbaar bij de balie van het Muzisch Centrum).

Hester Kornelis

Hester is afgestudeerd aan de opleidingen Leraar Handvaardigheid en de Nederlandse Keramiekopleiding. Daarnaast volgt ze regelmatig cursussen om haar kennis en kunde te vergroten en natuurlijk omdat ze het leuk vindt. ‘Met de handen in de klei’ zoals Hester altijd zegt. Maar ze maakt ook gebruik van andere materialen zoals hout, karton, paydur (papier-maché poeder). Ook het recyclen van materialen komt terug in haar werk. Haar eigen beeldende werk is daarmee vaak driedimensionaal. Naast exposities staat Hester regelmatig op markten met haar eigen gemaakte producten.