Muziek 6 t/m 99 jaar

Proefles orgel

Wil je orgel leren spelen, maar twijfel je nog of dit instrument goed bij jou past? Kom kennismaken met dit instrument. Je krijgt vrijblijvend één gratis les om het orgel uit te proberen en kennis te maken met de docent. Een mooie gelegenheid om te ervaren of je er enthousiast van wordt. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Aantal lessen: 1 les
Lesdag: in overleg
Lestijd: in overleg
Lesduur: 20 minuten
Prijs: gratis
Locatie: Muzisch Centrum

Ben je na de proefles enthousiast en wil je door? Dan is er de mogelijkheid om 6 lessen orgel op proef te nemen, zodat je kan ervaren of het instrument écht bij je past.

Simon Bouma

Simon Bouma kreeg zijn eerste orgellessen al op jonge leeftijd, en het was dan ook niet verwonderlijk dat hij na de middelbare school koos voor een studie aan het Conservatorium in Alkmaar. Daar bekwaamde hij zich in het orgelspel bij Jos van der Kooy en sloot zijn studie succesvol af in 2000. Tijdens zijn studie waren zijn bijvakken piano, zang en koordirectie en hij volgde diverse masterclasses. Daarnaast studeerde hij kerkmuziek en improvisatie. Na zijn studie bleef hij op de eenmaal ingeslagen weg voortgaan. Als kerkmusicus verzorgt hij de muzikale invulling van zondagse kerkdiensten. Als docent heeft hij een lespraktijk en is hij verbonden aan een aantal instellingen. Simon is dirigent van meerdere koren en hij verzorgt op Vlieland zowel het Algemeen Muzikale Vormgevingsonderwijs als opleidingen voor aankomende toetsenisten.