Muziek 6 t/m 99 jaar

Proefles zang pop|jazz

Wil je leren zingen, maar twijfel je nog of zangles echt iets voor jou is? Kom kennismaken. Je krijgt vrijblijvend één gratis les om zangles uit te proberen en kennis te maken met de docent. Een mooie gelegenheid om te ervaren of je er enthousiast van wordt. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Aantal lessen: 1 les
Lesdag: in overleg
Lestijd: in overleg
Lesduur: 20 minuten
Prijs: gratis
Locatie: Muzisch Centrum

Ben je na de proefles enthousiast en wil je door? Dan is er de mogelijkheid om 6 lessen zang pop|jazz op proef te nemen, zodat je kan ervaren of het instrument écht bij je past.

Barbara Lok

Zingen is mijn passie en mijn passie is mijn beroep geworden. Al jong kom ik met muziek in aanraking en word erdoor geraakt. Vanaf m’n 19e studeer ik Zang Lichte Muziek. Eerst aan het Conservatorium Zwolle, later aan het Hilversums Conservatorium. Na afronding van mijn studie richt ik mij eerst op het geven van muziekles op meerdere muziekscholen. Daarnaast heb ik al ruim tien jaar een eigen zangpraktijk en werk als zangdocent voor Kunst & Cultuur Overijssel.

Natuurlijk blijf ik zelf actief als zangeres. In 2005 bereik ik de finale van het Nationaal Songfestival met het lied ‘Tranen in de stilte’. Verder ben ik jarenlang backing vocalist van Willeke Alberti. Een periode van hechte samenwerking, waarin ik veel podiumervaring opbouw. In de loop der jaren breid ik mijn activiteiten steeds verder uit. Zo ben ik nu dirigent van meerdere (pop)koren. Ik deel mijn kennis en geef vocal coaching in mijn eigen studio. Met liefde en toewijding arrangeer ik (vooral) popsongs. Ook schrijf en componeer ik nieuwe muziekstukken en blijf natuurlijk zelf vocaal actief op zowel voor- als achtergrond. Wil je meer weten? Neem eens een kijkje op www.barbaralok.nl.