Muziek 6 t/m 99 jaar

Ukelele op proef

Wil je ukelele leren spelen, maar twijfel je nog of dit instrument goed bij jou past? Dan is 'Ukelele op proef' wat voor jou! In deze cursus krijg je zes weken les op de ukelele. Een mooie gelegenheid om dit instrument uit te proberen en te ervaren of het écht iets voor jou is. Indien mogelijk krijg je het instrument ook mee naar huis. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Aantal lessen: 6 lessen
Lesdag: in overleg
lestijd: in overleg
Prijs: leerlingen gemeente Noordoostpolder t/m 20 jaar € 90, leerlingen overige gemeenten t/m 20 jaar € 124
leerlingen gemeente Noordoostpolder vanaf 21 jaar € 145, leerlingen overige gemeenten vanaf 21 jaar € 150
Locatie: Muzisch Centrum

Allard Gietema

Ik heb klassiek gitaar gestudeerd in Zwolle en daarna elektrische gitaar in Groningen.Na bij diverse muziekscholen gewerkt te hebben ben ik sinds een jaar of 10 werkzaam in Emmeloord en de dorpen erom heen. Met veel plezier van mijn kant en via collega’s en leerlingen krijg ik ook veel terug.

Ik heb geen muzikale voorkeur qua muziekstijl, wat je van me vraagt krijg je van mij, ik probeer zeer leerling gericht te werken, van Bach tot Blink 182 en alles wat er tussen zit.

Muziek maken is heel leuk, maar samen muziek maken nog veel leuker. Met andere gitaristen en vooral ook met andere instrumenten. Dit doe ik dan ook graag en vaak.

Koen Hutten

Mijn naam is Koen Hutten en ik ben gitaardocent bij het Muzisch Centrum. Sinds 2012 geef ik les op verschillende muziekscholen in Nederland aan leerlingen vanaf 6 jaar. Ik heb klassiek gitaar gestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede en Zwolle en ik heb tijdens mijn studie een minor (elektrisch) Jazz- en Popgitaar gedaan. In mijn lessen zorg ik voor een stevige basis waarmee de leerling zich op zijn eigen manier muzikaal kan ontwikkelen. Ik sluit aan bij de wensen van de leerling en maak veel arrangementen van bekende (en onbekende) nummers. Naast mijn passie voor les geven treed ik graag op met mijn gitaarduo. Samen met Marlot Hendriks, ook docent bij het Muzisch Centrum, vormen wij duo Hutten Hendriks waarmee we in binnen- en buitenland veel concerten hebben gespeeld.