Muziek 6 t/m 99 jaar

Zangles Pop/Jazz op proef

Wil je graag op zangles, maar twijfel je nog of het bij jou past? Dan is 'Zangles Pop/Jazz op proef' wat voor jou! In deze cursus krijg je zes weken les zangles. Een mooie gelegenheid om je stem uit te proberen en te ervaren of zangles écht iets voor jou is. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Aantal lessen: 6 lessen
Lesdag: in overleg
Lestijd: in overleg
Prijs: leerlingen gemeente Noordoostpolder t/m 20 jaar € 90, leerlingen overige gemeenten t/m 20 jaar € 124
leerlingen gemeente Noordoostpolder vanaf 21 jaar € 145, leerlingen overige gemeenten vanaf 21 jaar € 150
Locatie: Muzisch Centrum

Barbara Lok

Zingen is mijn passie en mijn passie is mijn beroep geworden. Al jong kom ik met muziek in aanraking en word erdoor geraakt. Vanaf m’n 19e studeer ik Zang Lichte Muziek. Eerst aan het Conservatorium Zwolle, later aan het Hilversums Conservatorium. Na afronding van mijn studie richt ik mij eerst op het geven van muziekles op meerdere muziekscholen. Daarnaast heb ik al ruim tien jaar een eigen zangpraktijk en werk als zangdocent voor Kunst & Cultuur Overijssel.

Natuurlijk blijf ik zelf actief als zangeres. In 2005 bereik ik de finale van het Nationaal Songfestival met het lied ‘Tranen in de stilte’. Verder ben ik jarenlang backing vocalist van Willeke Alberti. Een periode van hechte samenwerking, waarin ik veel podiumervaring opbouw. In de loop der jaren breid ik mijn activiteiten steeds verder uit. Zo ben ik nu dirigent van meerdere (pop)koren. Ik deel mijn kennis en geef vocal coaching in mijn eigen studio. Met liefde en toewijding arrangeer ik (vooral) popsongs. Ook schrijf en componeer ik nieuwe muziekstukken en blijf natuurlijk zelf vocaal actief op zowel voor- als achtergrond. Wil je meer weten? Neem eens een kijkje op www.barbaralok.nl.