Muziek 21 t/m 99 jaar

Arpa Ragazza

Arpa Ragazza is een harpensemble dat maandelijks bij elkaar komt om op hoog niveau samen te spelen. Zowel Keltisch als pedaalharpisten zijn van harte welkom. Het repertoire is van pop tot klassiek en alles er tussenin. Wanneer het mogelijk is gaan we uiteraard ook concerten geven.

Marije Vijselaar

Ik heb harp gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam waar ik zowel de Bachelor als Master opleiding heb gevolgd. Al vroeg tijdens mijn opleiding ben ik gaan lesgeven, jarenlang heb ik les gegeven aan de Muziekschool Heemskerk en Gerard Boedijn in Hoorn. Naast mijn lesgeef praktijk ben ik ook actief als freelance harpiste en speel ik in allerlei kamermuziek bezettingen, orkesten en begeleid ik koren en speel ik solo. De diversiteit van mijn werk zorgt ervoor dat ik een zo breed mogelijk opgeleidde harpiste kan zijn.

In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan het ontwikkelen van een muzikale persoonlijkheid. Het blijft voor mij een grote uitdaging om mijn leerlingen van jong tot oud te blijven stimuleren. Ik besteed aandacht aan een technische basis zodat je muzikaal alle kanten op kan; klassiek, folk, pop het kan allemaal op de harp!

Informatie

    2 september 2024
  • Aantal lessen 10
  • Start 2 sep 2024
  • Lesdag donderdag
  • Lestijd 19:30 - 20:30
  • Locatie Muzisch Centrum - Kleine zaal

Bereken lesgeld

Leeftijd
Woonplaats
Lesvorm
Geschatte prijs