Muziek 12 t/m 99 jaar

Bandcoaching

Zou je je eigen favoriete muziek in een band willen spelen of zingen? Meld je dan aan voor bandcoaching! Het maakt niet uit welk instrument je speelt. Bandcoaching is ook bedoeld voor bestaande bands die een aantal keer willen afspreken. Onder begeleiding van Piet Hein Appelo ga je werken aan effectief repeteren, demo's opnemen, videoclips maken en optreden op het podium.

Bandcoaching is wekelijks een uur lang op maandag, het hele seizoen door. Tijden worden aangepast aan de beschikbaarheid van alle bandleden.

Tarief: leerlingen t/m 20 jaar 20 minuten € 15,20, 30 minuten € 17,30. Volwassenen 20 minuten € 20,20, 30 minuten € 30,30.

 

Graag laten we je het resultaat zien van Mumtaaz! die bandcoaching volgt bij Piet Hein Appelo.

Piet Hein Appelo

Ik ben Piet Hein Appelo, gitarist, componist, gitaardocent popmuziek, bandcoach, studio-engineer en multimedia-producer. Bij het Muzisch Centrum ben ik naast gitaar-en bandles geven actief op de Popnights. Ook ben ik actief betrokken bij de studio van het Muzisch Centrum. Er zijn goede ruimtes en middelen om hoge kwaliteitsgeluidsopnames te maken van evenementen op locatie en studiosessies. Ik houd van veelzijdigheid in mijn werk en dat sijpelt ook door in mijn manier van lesgeven. Mooie akoestische gitaarmuziek tot stevige rock met scheurende gitaren. Het gaat niet alleen om de noten, maar ook om de ervaring, creativiteit, plezier, gevoel, contact en samenspelen.