Muziek

Bandcoaching

Zou je je eigen favoriete muziek in een band willen spelen, of zingen? Maakt niet uit welk instrument, schrijf je in voor bandcoaching!
Ook voor bestaande bands die een aantal keer willen afspreken. Onder begeleiding van Piet Hein Appelo ga je werken aan: effectief repeteren, demo's opnemen, videoclips maken en het podium op. Bandcoaching is wekelijks een uur lang op maandag het hele seizoen door. Tijden worden aangepast aan de beschikbaarheid van alle bandleden.

Piet Hein Appelo

Ik ben Piet Hein Appelo, gitarist, componist, gitaardocent popmuziek, bandcoach, studio-engineer en multimedia-producer. Bij het Muzisch Centrum ben ik naast gitaar-en bandles geven actief op de Popnights. Ook ben ik actief betrokken bij de studio van het Muzisch Centrum. Er zijn goede ruimtes en middelen om hoge kwaliteitsgeluidsopnames te maken van evenementen op locatie en studiosessies. Ik houd van veelzijdigheid in mijn werk en dat sijpelt ook door in mijn manier van lesgeven. Mooie akoestische gitaarmuziek tot stevige rock met scheurende gitaren. Het gaat niet alleen om de noten, maar ook om de ervaring, creativiteit, plezier, gevoel, contact en samenspelen.

 

Informatie

    2 september 2024
  • Aantal lessen 36
  • Start 2 sep 2024
  • Lesdag
  • Lestijd -
  • Locatie Muzisch Centrum - Slagwerk/Kelder

Bereken lesgeld

Leeftijd
Woonplaats
Lesvorm
Geschatte prijs