Muziek 7 t/m 99 jaar

Blokfluit

De blokfluit is een veelzijdig blaasinstrument waar je zeer uiteenlopende muziekstijlen op kan spelen: van klassiek tot popmuziek. Het instrument is erg geschikt als je wil beginnen met muziek maken en noten wil leren lezen. In aanschaf is het instrument niet zo duur en ook kinderen kunnen er al gemakkelijk liedjes op spelen. Ook is de blokfluit bij uitstek een ensemble (samenspel) instrument. We bieden blokfluitles aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Geschikt voor ieder niveau, of je nu beginner of al gevorderd bent. Je wordt bij ons individueel begeleid en tevens is er de mogelijkheid om te leren samenspelen met medecursisten.

Geesche Geddert

Docente Geesche Geddert studeerde blokfluit aan het Stedelijk Conservatorium Zwolle, waar zij in 1986 haar diploma Uitvoerend Musicus behaalde. Met het Trio Dolce trad zij op in binnen— en buitenland met muziek uit middeleeuwen tot heden en werkte zij samen met verschillende componisten. Zij verleent regelmatig medewerking aan uitvoeringen van cantates en kamermuziek.

Geesche Geddert is werkzaam als blokfluitdocente aan verschillende muziekscholen en geeft les aan leerlingen tussen de 5 en 83 jaar oud, individueel maar ook in ensembleverband.

Informatie

    2 september 2024
  • Aantal lessen 36
  • Start 2 sep 2024
  • Lesdag
  • Lestijd -
  • Locatie Muzisch Centrum - Kamer 17

Bereken lesgeld

Leeftijd
Woonplaats
Lesvorm
Geschatte prijs

Ook interessant

alle cursussen