Muziek

Coulissimo

Coulissimo is een nieuw op te zetten trombone ensemble. Het is bedoeld voor gevorderde trombonisten, vanaf B/C- niveau. Zo is er plek voor tenor- en bastrombonisten.

Vele componisten hebben muziek geschreven voor trombone ensemble. Trio’s, kwartetten, maar ook 6 tot 8 stemmige stukken. Dit in verschillende stijlen, van barok tot pop, van klassiek tot swing. Het prachtige timbre van de trombone komt in dit ensemble volop tot z’n recht!

Oene Krist

Ik heb gestudeerd aan het Conservatorium in Groningen en ben afgestudeerd als docerend– en uitvoerend musicus trombone. Daarnaast heb ik de aantekening euphonium gehaald en een onderdeel lichte muziek gedaan. Ook heb ik de studie HA-FA-BRA-directie succesvol afgerond.

Ik geef al 33 jaar les bij het Muzisch Centrum in alle koperen blaasinstrumenten. Daarnaast geef ik muzieklessen en workshops/projecten (o.a. op basisscholen) en ik dirigeer HA-FA-BRA-orkesten. Momenteel dirigeer ik het fanfareorkest ‘Polyphonia’ uit Rottevalle. Zelf heb ik in diverse orkesten gespeeld, o.a. enkele top brass bands, Frysk Fanfare Orkest, het NFO  (o.a. als solist bij schoolconcerten) en ruim 20 jaar als 1e trombonist in de ‘New Metronome Big Band’. Ook speel ik in de ‘Square Band’, een praise band van de Bethelkerk in Drachten.

Informatie

    9 september 2024
  • Aantal lessen 18
  • Start 9 sep 2024
  • Lesdag donderdag
  • Lestijd 20:45 - 21:45
  • Locatie Muzisch Centrum - Kamer 18

Bereken lesgeld

Leeftijd
Woonplaats
Lesvorm
Geschatte prijs