Muziek 7 t/m 99 jaar

Drums

De drums vormt, samen met de bas, de basis van de band. Als drummer geef je het ritme aan en begeleidt hiermee de rest van de band. En soms is het gewoon gaaf om een drumsolo te spelen. Alle muziekstijlen – van pop- tot wereldmuziek en van jazz tot metal – zijn mogelijk. We bieden drumles aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Geschikt voor ieder niveau, of je nu beginner of al gevorderd bent. Je wordt bij ons individueel begeleid en tevens is er de mogelijkheid om te leren samenspelen met medecursisten.

Momenteel is er een wachtlijst voor drums.

De opleiding verschilt. Je kunt kiezen of je alleen wilt drummen, of de brede hafaslagwerkopleiding (met examens) wilt volgen.

Aantal lessen: 36 lessen
Lesdag: in overleg
Start: week 37 – 2023.
Later instromen is mogelijk, het lesgeld wordt dan naar rato aangepast.
Prijs: afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie. Bekijk het tariefoverzicht muziek.

Ander cursusaanbod voor dit instrument: Slagwerk op proef.

Jelle Roeper

Ik ben Jelle Roeper, docent slagwerk (drums/hafabra). Naast lesgeven bij het Muzisch Centrum geef ik les bij muziekverenigingen, dirigeer ik een bigband en speel als percussionist in een bigband. Behalve lesgeven ben ik als cultureel ondernemer bezig met het organiseren van losse projecten en doe inval/vervanging werkzaamheden op het gebied van cultuureducatie. Visievorming, ontwikkeling en realisatie zijn daarbij de kernwoorden. Ik word erg enthousiast van projecten die verdieping brengen en dat doen met behulp van muziek, dans en/of theater. Projecten in de zorg bijvoorbeeld, maar ook natuurprojecten. Dat muziek maken erg belangrijk is voor de ontwikkeling (en bijhouden) van je hersenen is inmiddels wel bewezen, maar dat het ook “gewoon” supergaaf is om te doen ervaar ik elke dag en dat deel ik graag met anderen.

Max Mollema

Ik ben Max Mollema, en ik geef drumlessen! Ik heb gestudeerd op het Artez conservatorium in Zwolle en ik speel drums in de band Dan and the Middle Men. Ik ben al een aantal jaren actief als drumdocent, en ik doe dit nu ook voor Muzisch Centrum. Mijn passies liggen bij rock, blues, jazz, pop en funk. Dus als je dat goed vind klinken; Schrijf je dan in!