Muziek 7 t/m 99 jaar

Drums

De drums vormt, samen met de bas, de basis van de band. Als drummer geef je het ritme aan en begeleidt hiermee de rest van de band. En soms is het gewoon gaaf om een drumsolo te spelen. Alle muziekstijlen – van pop- tot wereldmuziek en van jazz tot metal – zijn mogelijk. We bieden drumles aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Geschikt voor ieder niveau, of je nu beginner of al gevorderd bent. Je wordt bij ons individueel begeleid en tevens is er de mogelijkheid om te leren samenspelen met medecursisten.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
drums36 lessenzie tarievenoverzichtin overleg2022-09-05Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

Titeldrums
Lessen36 lessen
Prijszie tarievenoverzicht
Lesdagin overleg 00:00 - 00:00
Startin overleg
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

De opleiding verschilt. Je kunt kiezen of je alleen wilt drummen, of de brede hafaslagwerkopleiding (met examens) wilt volgen.

De lessen starten in week 36 – 2022; bij later instromen wordt het lesgeld naar rato aangepast. Het lesgeld is afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie. Bekijk het tariefoverzicht muziek.

Ander cursusaanbod voor dit instrument: Slagwerk op proef.

Jelle Roeper

Ik ben Jelle Roeper, docent slagwerk (drums/hafabra). Naast lesgeven bij het Muzisch Centrum geef ik les bij muziekverenigingen, dirigeer ik een bigband en speel als percussionist in een bigband. Behalve lesgeven ben ik als cultureel ondernemer bezig met het organiseren van losse projecten en doe inval/vervanging werkzaamheden op het gebied van cultuureducatie. Visievorming, ontwikkeling en realisatie zijn daarbij de kernwoorden. Ik word erg enthousiast van projecten die verdieping brengen en dat doen met behulp van muziek, dans en/of theater. Projecten in de zorg bijvoorbeeld, maar ook natuurprojecten. Dat muziek maken erg belangrijk is voor de ontwikkeling (en bijhouden) van je hersenen is inmiddels wel bewezen, maar dat het ook “gewoon” supergaaf is om te doen ervaar ik elke dag en dat deel ik graag met anderen.

Ancel Klooster

Mijn naam is Ancel Klooster en ik heb klassiek slagwerk gestudeerd in Groningen en drums in New York. Meteen hierna kon ik aan de slag op muziekscholen in Kampen, Veendam en Groningen. Na een korte periode voor de klas te hebben gestaan, vind ik het leuk om in Emmeloord weer plezier te hebben met drumleerlingen en hun ontwikkeling te volgen. Als drummer op pop- en jazzpodia is het extra leuk om ook mijn podiumervaring door te geven aan de leerlingen. Tot slot heb ik in de Coronaperiode een drumboek geschreven die nu is uitgegeven bij Hudson Music, waar ik heel blij mee ben.