Muziek 18 t/m 99 jaar

Fortuna Flutes

Ben jij een (ver)gevorderde fluitist en lijkt het je leuk om samen met andere fluitisten te spelen? Meld je dan aan voor fluitensemble Fortuna Flutes. We gaan in september van start en repeteren één keer per maand op maandagavond.

Aantal repetities: 10 (1x per maand)
Repetitiedag: ma 19.30-20.15 uur
Data: 11 september, 2 oktober, 30 oktober, 4 december 2023, 8 januari, 5 februari, 4 maart, 8 april, 13 mei en 10 juni 2024.
Prijs:
Locatie: Muzisch Centrum

Linda Speulman

Na het afronden van mijn Conservatoriumopleiding in Nederland heb ik mijn studie voortgezet aan de Royal Academy of Music in Londen. Hier heb ik lessen gevolgd bij topfluitisten en de kennis die ik hier heb opgedaan wil ik nu graag overbrengen op mijn eigen leerlingen. In mijn lessen besteed ik vooral veel tijd aan klankvorming, techniek en interpretatie. Plezier in de les staat voorop en ik vind het dan ook erg belangrijk dat de leerling muziek speelt die hij/zij mooi vindt. Ik hoop de leerlingen een goede basis aan te leren waardoor zij hun hele leven plezier zullen hebben van muziek maken. Meer informatie over mij vind je op: www.lindaspeulman.com.