Muziek 7 t/m 99 jaar

Groot koper

De trombone, tuba, euphonium, bariton en hoorn. Allemaal prachtige instrumenten die ook wel Groot koper worden genoemd. Je kan op deze instrumenten solo’s spelen, maar hun belangrijkste rol is in de harmonie- en fanfareorkesten en brassbands. Onze koperblaaslessen voor kinderen, jongeren en volwassenen zijn geschikt voor ieder niveau. Of je nu beginner of gevorderd bent. Je wordt bij ons individueel begeleid en tevens is er de mogelijkheid om te leren samenspelen met medecursisten.

Oene Krist

Ik heb gestudeerd aan het Conservatorium in Groningen en ben afgestudeerd als docerend– en uitvoerend musicus trombone. Daarnaast heb ik de aantekening euphonium gehaald en een onderdeel lichte muziek gedaan. Ook heb ik de studie HA-FA-BRA-directie succesvol afgerond.

Ik geef al 33 jaar les bij het Muzisch Centrum in alle koperen blaasinstrumenten. Daarnaast geef ik muzieklessen en workshops/projecten (o.a. op basisscholen) en ik dirigeer HA-FA-BRA-orkesten. Momenteel dirigeer ik het fanfareorkest ‘Polyphonia’ uit Rottevalle. Zelf heb ik in diverse orkesten gespeeld, o.a. enkele top brass bands, Frysk Fanfare Orkest, het NFO  (o.a. als solist bij schoolconcerten) en ruim 20 jaar als 1e trombonist in de ‘New Metronome Big Band’. Ook speel ik in de ‘Square Band’, een praise band van de Bethelkerk in Drachten.

Informatie

    2 september 2024
  • Aantal lessen 36
  • Start 2 sep 2024
  • Lesdag
  • Lestijd -
  • Locatie Muzisch Centrum - Kamer 18

Bereken lesgeld

Leeftijd
Woonplaats
Lesvorm
Geschatte prijs

Ook interessant

alle cursussen