Muziek

Handpan

Nieuw bij het Muzisch Centrum, de cursus Handpan. Kom het uitproberen! Ga voor een gratis proefles, een serie van 6 lessen of meteen voor de jaarcursus.

De wonderlijke, rustgevende klank van het instrument maakt meteen een ontspannen sfeer. Het is leuk om zelf te verkennen, te (leren) improviseren en samen te spelen, ritmisch en met melodieën.

Tijdens de proefles is een instrument aanwezig.

Piet Hein Appelo

Ik ben Piet Hein Appelo, gitarist, componist, gitaardocent popmuziek, bandcoach, studio-engineer en multimedia-producer. Bij het Muzisch Centrum ben ik naast gitaar-en bandles geven actief op de Popnights. Ook ben ik actief betrokken bij de studio van het Muzisch Centrum. Er zijn goede ruimtes en middelen om hoge kwaliteitsgeluidsopnames te maken van evenementen op locatie en studiosessies. Ik houd van veelzijdigheid in mijn werk en dat sijpelt ook door in mijn manier van lesgeven. Mooie akoestische gitaarmuziek tot stevige rock met scheurende gitaren. Het gaat niet alleen om de noten, maar ook om de ervaring, creativiteit, plezier, gevoel, contact en samenspelen.

 

Informatie

    2 september 2024
  • Aantal lessen 36
  • Start 2 sep 2024
  • Lesdag
  • Lestijd -
  • Locatie Muzisch Centrum - Kamer 5

Bereken lesgeld

Leeftijd
Woonplaats
Lesvorm
Geschatte prijs