Muziek 6 t/m 99 jaar

Harp op proef

Wil je harp leren spelen, maar twijfel je nog of dit instrument goed bij jou past? Dan is 'Harp op proef' wat voor jou! In deze cursus krijg je zes weken les op de harp. Een mooie gelegenheid om dit instrument uit te proberen en te ervaren of het écht iets voor jou is. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
harp op proef6 lessenin overleg2022-09-05Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

Titelharp op proef
Lessen6 lessen
Prijs
Lesdagin overleg 00:00 - 00:00
Startin overleg
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Aantal lessen: 6 lessen
Lesdag: in overleg
Start: in overleg
Prijs: inwoners gemeente Noordoostpolder t/m 20 jaar € 84, inwoners overige gemeenten t/m 20 jaar € 110, vanaf 21 jaar € 133.
Locatie: Muzisch Centrum

Marije Vijselaar

Ik heb harp gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam waar ik zowel de Bachelor als Master opleiding heb gevolgd. Al vroeg tijdens mijn opleiding ben ik gaan lesgeven, jarenlang heb ik les gegeven aan de Muziekschool Heemskerk en Gerard Boedijn in Hoorn. Naast mijn lesgeef praktijk ben ik ook actief als freelance harpiste en speel ik in allerlei kamermuziek bezettingen, orkesten en begeleid ik koren en speel ik solo. De diversiteit van mijn werk zorgt ervoor dat ik een zo breed mogelijk opgeleidde harpiste kan zijn.

In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan het ontwikkelen van een muzikale persoonlijkheid. Het blijft voor mij een grote uitdaging om mijn leerlingen van jong tot oud te blijven stimuleren. Ik besteed aandacht aan een technische basis zodat je muzikaal alle kanten op kan; klassiek, folk, pop het kan allemaal op de harp!