Beeldend 9 t/m 13 jaar

Kinderatelier 2

Wil jij ook de sterren van de hemel tekenen, bouwen, boetseren en schilderen? Dan zit je hier goed. Je gaat aan de slag onder leiding van twee docenten: 6 lessen tekenen en schilderen en 6 lessen bouwen en uitvinden. Hier kun je jouw ideeën in het echt maken, lekker uitproberen aan de hand van leuke opdrachten en veel verschillende materialen: papier, klei, verf, hout, ijzerdraad; alles komt voorbij. Kom je ook je handen uit de mouwen steken?

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
kinderatelier 9-13 jaar (jan. 2023)12 lessen€ 86,-Woensdag
15:45 - 17:00
2023-02-01Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

Titelkinderatelier 9-13 jaar (jan. 2023)
Lessen12 lessen
Prijs€ 86,-
Lesdag2023-02-01 15:45 - 17:00
Start2023-02-01
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Les 1 t/m 6 wordt gegeven door docente Hester Kornelis en les 7 t/m 12 door docente Rachel Onstwedder.

Hester Kornelis

Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen Leraar Handvaardigheid en de Nederlandse Keramiekopleiding. Al ruim 20 jaar geef ik met plezier les op een middelbare school. Daar geef ik het vak Kunstvakken. Daarnaast ben ik beeldend kunstenaar. Ik exposeer door het gehele land. Ook maak ik producten voor de markt. Deze zijn vooral gemaakt van Keramiek, soms in combinatie met hout.

Ik verzorg de Keramieklessen bij het Muzisch Centrum. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Dit is voor mij iedere week een feest. Zo leuk om je kennis over te kunnen dragen en mooie werkstukken te maken. Achter de draaischijf of door middel van handvormen. Het kan allebei!

Rachel Onstwedder

Mijn naam is Rachel Onstwedder. Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen Illustration Design en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Ik houd van creëren, fantaseren, inspireren en van mooie dingen. Natuur, relaties, boeken, kunstwerken, filosofie en schoonheid zijn mijn voornaamste inspiratiebronnen en die inspiratie deel ik graag. Ik geef les bij verschillende kunsteducatiecentra en ben freelance illustratrice. Zelf heb ik jarenlang creatieve cursussen gevolgd. Dat was voor mij hèt moment van de week en ik vind het een voorrecht om nu zelf les te mogen geven. Welkom!

Instagram en stofmotieven op Motiflow: rachel_presents