Beeldend 19 t/m 99 jaar

Kunstkring de Verbeelding

Kunstkring de Verbeelding is een groep van volwassenen. Het schilderen en/of beeldhouwen is geschikt voor iedereen, met enige ervaring en vaardigheid, die zelfstandig kan werken. Alle materialen worden zelf mee genomen. Op dit moment hebben we 38 leden. Iedereen kan aan haar of zijn 'werk' zelfstandig bezig zijn. Ook kiezen we meestal een thema per jaar. De volgende materialen worden veel gebruikt: acrylverf, olieverf, potlood, pastelkrijt en Oost-Indische inkt. Er wordt gewerkt op papier, doek, linnen of canvas. De grootte bepaal je ook zelf. Bij het beeldhouwen breng je ook je eigen materialen mee, zoals raspen e.d. en een steen(-soort), bijvoorbeeld spek- of citroensteen. Alles is mogelijk om naar je eigen interesse bezig te zijn.

Lesdag: dinsdag van 9.00-12.00 uur in het tekenlokaal bij het Muzisch Centrum en op vrijdag van 13.00-16.00 uur schilderen en beeldhouwen in 2 verschillende lokalen.
Duur cursus: september 2023 t/m mei 2024
Lesgeld: € 121

We hopen je enthousiast gemaakt te hebben. Wees welkom! Wil je eerst even komen kijken? Dit is mogelijk op dinsdagmorgen of vrijdagmiddag. Contactpersoon voor meer informatie: An Kolbach: henkenan@kpnmail.nl.

Docent: nader te bepalen