Muziek 12 t/m 99 jaar

Mumtaaz | popband

Mumtaaz is een popband die wordt gecoached door gitaardocent Piet Hein Appelo. De band speelt op de jaarlijkse Popnight van het Muzisch Centrum en laat daarnaast vaak van zich horen op diverse podia in de Noordoostpolder en daarbuiten.

Aantal repetities: 18 lessen
Repetitiedag: ma 20.00-21.00 uur
Start: 11 september 2023
Prijs: leerlingen MC t/m 20 jaar € 135, niet-leerlingen t/m 20 jaar € 202, vanaf 21 jaar € 244
Locatie: Muzisch Centrum

Na overleg met de docent is het mogelijk om buiten deze band een nieuwe band te starten. Lestijden in overleg. Je kunt hiervoor contact opnemen met Piet Hein Appelo via info@muzischcentrum.nl.

Piet Hein Appelo

Ik ben Piet Hein Appelo, gitarist, componist, gitaardocent popmuziek, bandcoach, studio-engineer en multimedia-producer. Bij het Muzisch Centrum ben ik naast gitaar-en bandles geven actief op de Popnights. Ook ben ik actief betrokken bij de studio van het Muzisch Centrum. Er zijn goede ruimtes en middelen om hoge kwaliteitsgeluidsopnames te maken van evenementen op locatie en studiosessies. Ik houd van veelzijdigheid in mijn werk en dat sijpelt ook door in mijn manier van lesgeven. Mooie akoestische gitaarmuziek tot stevige rock met scheurende gitaren. Het gaat niet alleen om de noten, maar ook om de ervaring, creativiteit, plezier, gevoel, contact en samenspelen.