Muziek 18 t/m 99 jaar

Musica Mundi volksmuziekensemble

Lijkt het je leuk om in een ontspannen sfeer met verschillende instrumenten samen meerstemmige muziek uit diverse landen te spelen? Kom dan bij Musica Mundi. We repeteren twee keer per maand op de maandagavond. Je bent ook welkom om eerst eens te komen luisteren. Daarna ben je vast net zo enthousiast als de huidige spelers.

Jolanda Jutte

Mijn naam is Jolanda Jutte en ik geef al een aantal jaren accordeonles bij het Muzisch Centrum aan leerlingen in leeftijd  variërend van 7 tot 85. Ik ben begonnen als kleuterjuf en heb muziek gestudeerd aan de Muziekpedagogische Academie in Leeuwarden. Ik speel zowel pianoklavier accordeon als knopaccordeon (C-griff) Ook het dirigeren van orkesten en ensembles vind ik erg leuk. Ik begeleid Musica Mundi, een ensemble waarin we muziek spelen uit vele landen van de wereld.  Alle instrumenten zijn welkom. Verder ben ik vakleerkracht muziek op de Leeuwarder School Vereniging (LSV). Ook dirigeer ik de 2 orkesten van Accordeonvereniging Crescendo uit Marknesse. Ik vind het belangrijk dat iedereen met plezier muziek maakt.

Accordeon is een veelzijdig instrument, wat betekent dat je als leerling zelf mee kunt bepalen welke stijl je wilt spelen. Van Klassiek tot Pop en alles ertussenin, het kan allemaal. Knopaccordeon (C-griff), of pianoklavier, ook dat kun je zelf bepalen.

Zelf speel ik in het A-orkest van het Leeuwarder Accordeon Ensemble op pianoklavier en in het Brouwers Accordeon Orkest op knopklavier.

Informatie

    2 september 2024
  • Aantal lessen 20
  • Start 2 sep 2024
  • Lesdag maandag
  • Lestijd 20:00 - 21:00
  • Locatie Muzisch Centrum - Kleine zaal

Bereken lesgeld

Leeftijd
Woonplaats
Lesvorm
Geschatte prijs

Ook interessant

alle cursussen