Muziek 6 t/m 12 jaar

Opstaporkest

Het Opstaporkest is een succesvol jeugdorkest van het Muzisch Centrum. Dit orkest is bedoeld voor beginnende muzikanten van 6 tot 12 jaar (strijkers, blazers, gitaristen en toetsenisten) die, onder leiding van dirigent Pieta Maayeshi en ondersteund door hun eigen docent, voor het eerst in orkestverband willen spelen. Een leuke manier om kennis te maken met het spelen in een echt orkest.

Instrumenten die mee kunnen doen: viool, cello, blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, accordeon, gitaar, harp en piano.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
Opstaporkest30 lessen€ 82,-Woensdag
17:10 - 18:00
2022-10-05Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

TitelOpstaporkest
Lessen30 lessen
Prijs€ 82,-
Lesdag2022-10-05 17:10 - 18:00
Start2022-10-05
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Pieta Maayeshi

Pieta Maayeshi-Torenbeek studeerde viool aan het Stedelijk Conservatorium in Zwolle waar zij cum laude afstudeerde voor het diploma Docerend Musicus en vervolgde haar studie voor Uitvoerend Musicus aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Zij heeft als viooldocente al jaren een bloeiende lespraktijk bij het Muzisch Centrum. Ze dirigeert bij het Muzisch Centrum met veel plezier het Opstaporkest en Piu Mosso Orkest en geeft ook directielessen. Daarnaast is zij dirigent van het Emmeloords Vocaal Ensemble, de Melody Singers Emmeloord en COV Heerenveen. In februari 2023 studeert zij af voor de Master Koordirectie aan het conservatorium in Utrecht.