Muziek 6 t/m 99 jaar

Orgel op proef

Wil je orgel leren spelen, maar twijfel je nog of dit instrument goed bij jou past? Dan is 'Orgel op proef' wat voor jou! In deze cursus krijg je zes weken les op een orgel. Een mooie gelegenheid om dit instrument uit te proberen en te ervaren of het écht iets voor jou is. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
orgel op proef6 lessenin overleg2022-09-05Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

Titelorgel op proef
Lessen6 lessen
Prijs
Lesdagin overleg 00:00 - 00:00
Startin overleg
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Aantal lessen: 6 lessen
Lesdag: in overleg
Start: in overleg
Prijs: inwoners gemeente Noordoostpolder t/m 20 jaar € 84, inwoners overige gemeenten t/m 20 jaar € 110, vanaf 21 jaar € 133.
Locatie: Muzisch Centrum

Simon Bouma

Simon Bouma kreeg zijn eerste orgellessen al op jonge leeftijd, en het was dan ook niet verwonderlijk dat hij na de middelbare school koos voor een studie aan het Conservatorium in Alkmaar. Daar bekwaamde hij zich in het orgelspel bij Jos van der Kooy en sloot zijn studie succesvol af in 2000. Tijdens zijn studie waren zijn bijvakken piano, zang en koordirectie en hij volgde diverse masterclasses. Daarnaast studeerde hij kerkmuziek en improvisatie. Na zijn studie bleef hij op de eenmaal ingeslagen weg voortgaan. Als kerkmusicus verzorgt hij de muzikale invulling van zondagse kerkdiensten. Als docent heeft hij een lespraktijk en is hij verbonden aan een aantal instellingen. Simon is dirigent van meerdere koren en hij verzorgt op Vlieland zowel het Algemeen Muzikale Vormgevingsonderwijs als opleidingen voor aankomende toetsenisten.