Muziek 21 t/m 99 jaar

Popkoor Together

Together is het popkoor van het Muzisch Centrum. Bedoeld voor volwassenen die graag pop- en musicalliedjes zingen. We zingen nummers van onder andere Adele, Nielson, Leonard Cohen en Boudewijn de Groot. Tijdens de repetities krijg je zangtechnische aanwijzingen en we werken aan timing, feeling en sound. Het popkoor treedt regelmatig op en aan het einde van het seizoen verzorgen we een concert in de grote zaal van het Muzisch Centrum.

Nynke Poelsma

Ik ben Nynke Poelsma en pianodocente en dirigente van popkoor Together bij het Muzisch Centrum. Ik ben, na 14 jaar pianoles, klassiek piano gaan studeren op het conservatorium in Zwolle bij Rudy de Heus. Daar heb ik veel samengespeeld met zangers, koren en diverse ensembles. Na mijn studie ben ik ook begonnen met koordirectie. Ik heb al veel koren begeleid als pianist en ook speel ik geregeld tijdens uitvoeringen als solist. Mede door het vele spelen met koren op uiteenlopende concerten, heb ik me ontwikkeld tot een echte allround pianiste. Van Bach tot Brubeck, pop/rock, soundtracks uit films of games, op de piano kan alles!

Bij het dirigeren van koren vind ik het steeds weer een uitdaging om perfectionisme af te wisselen met gezelligheid. Het geeft een kick om als koor hard te werken en iets moois neer te zetten. Gezelligheid en ontspanning zijn onmisbaar om te kunnen presteren, als (koor)zanger is je lichaam immers je instrument. Popmuziek is ook nog eens heel toegankelijk en biedt daardoor enorm veel mogelijkheden om variatie aan te brengen in het repertoire.

Informatie

    3 september 2024
  • Aantal lessen 36
  • Start 3 sep 2024
  • Lesdag dinsdag
  • Lestijd 19:30 - 21:00
  • Locatie Muzisch Centrum - Kleine zaal

Mijn lesgeld

Prijs
€ 288
inschrijven

Ook interessant

alle cursussen