Muziek 6 t/m 99 jaar

Proefles drums│slagwerk

Wil je leren drummen en eventueel ook ander slagwerk leren bespelen, maar twijfel je nog of dit instrument goed bij jou past? Kom kennismaken met dit instrument. Je krijgt vrijblijvend één gratis les om het drumstel/slagwerk uit te proberen en kennis te maken met de docent. Een mooie gelegenheid om te ervaren of je er enthousiast van wordt. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
drums|slagwerk (1 gratis proefles)1 lessengratisMaandag
00:00 - 00:00
2022-09-05Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

Titeldrums|slagwerk (1 gratis proefles)
Lessen1 lessen
Prijsgratis
Lesdag2022-09-05 00:00 - 00:00
Start2022-09-05
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Ben je na de proefles enthousiast en wil je door? Dan is er de mogelijkheid om 6 lessen slagwerk op proef te nemen, zodat je kan ervaren of het instrument écht bij je past.

 

Jelle Roeper

Ik ben Jelle Roeper, docent slagwerk (drums/hafabra). Naast lesgeven bij het Muzisch Centrum geef ik les bij muziekverenigingen, dirigeer ik een bigband en speel als percussionist in een bigband. Behalve lesgeven ben ik als cultureel ondernemer bezig met het organiseren van losse projecten en doe inval/vervanging werkzaamheden op het gebied van cultuureducatie. Visievorming, ontwikkeling en realisatie zijn daarbij de kernwoorden. Ik word erg enthousiast van projecten die verdieping brengen en dat doen met behulp van muziek, dans en/of theater. Projecten in de zorg bijvoorbeeld, maar ook natuurprojecten. Dat muziek maken erg belangrijk is voor de ontwikkeling (en bijhouden) van je hersenen is inmiddels wel bewezen, maar dat het ook “gewoon” supergaaf is om te doen ervaar ik elke dag en dat deel ik graag met anderen.

Ancel Klooster

Mijn naam is Ancel Klooster en ik heb klassiek slagwerk gestudeerd in Groningen en drums in New York. Meteen hierna kon ik aan de slag op muziekscholen in Kampen, Veendam en Groningen. Na een korte periode voor de klas te hebben gestaan, vind ik het leuk om in Emmeloord weer plezier te hebben met drumleerlingen en hun ontwikkeling te volgen. Als drummer op pop- en jazzpodia is het extra leuk om ook mijn podiumervaring door te geven aan de leerlingen. Tot slot heb ik in de Coronaperiode een drumboek geschreven die nu is uitgegeven bij Hudson Music, waar ik heel blij mee ben.