Muziek 6 t/m 99 jaar

Proefles drums│slagwerk

Wil je leren drummen en eventueel ook ander slagwerk leren bespelen, maar twijfel je nog of dit instrument goed bij jou past? Kom kennismaken met dit instrument. Je krijgt vrijblijvend één gratis les om het drumstel/slagwerk uit te proberen en kennis te maken met de docent. Een mooie gelegenheid om te ervaren of je er enthousiast van wordt. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
drums|slagwerk (1 gratis proefles)1 lessengratisMaandag
00:00 - 00:00
2022-09-05Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

Titeldrums|slagwerk (1 gratis proefles)
Lessen1 lessen
Prijsgratis
Lesdag2022-09-05 00:00 - 00:00
Start2022-09-05
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Aantal lessen: 1 les
Lesdag: in overleg
Start: in overleg
Prijs: gratis
Locatie: Muzisch Centrum

Ben je na de proefles enthousiast en wil je door? Dan is er de mogelijkheid om 6 lessen slagwerk op proef te nemen, zodat je kan ervaren of het instrument écht bij je past.

 

Jelle Roeper

Ik ben Jelle Roeper, docent slagwerk (drums/hafabra). Naast lesgeven bij het Muzisch Centrum geef ik les bij muziekverenigingen, dirigeer ik een bigband en speel als percussionist in een bigband. Behalve lesgeven ben ik als cultureel ondernemer bezig met het organiseren van losse projecten en doe inval/vervanging werkzaamheden op het gebied van cultuureducatie. Visievorming, ontwikkeling en realisatie zijn daarbij de kernwoorden. Ik word erg enthousiast van projecten die verdieping brengen en dat doen met behulp van muziek, dans en/of theater. Projecten in de zorg bijvoorbeeld, maar ook natuurprojecten. Dat muziek maken erg belangrijk is voor de ontwikkeling (en bijhouden) van je hersenen is inmiddels wel bewezen, maar dat het ook “gewoon” supergaaf is om te doen ervaar ik elke dag en dat deel ik graag met anderen.

Helmer Bijl

Helmer is een veelzijdig musicus die zich graag zeer breed oriënteert. Ik ben actief als uitvoerend slagwerker in mijn eigen slagwerk ensemble Suol Percussion en als invaller of lid actief in verschillende soorten ensembles en orkesten en ook als docerend slagwerker en dirigent.  Daarnaast ben ik ook actief als componist en arrangeur en heb al een aantal composities voor slagwerk op mijn naam staan. Ik vind het erg leuk om projecten te ontwikkelen en doe dat dan ook graag met mijn eigen ensemble. Ook binnen mijn conservatorium heb ik al een aantal projecten ontwikkeld, zoals een groots symfonie project voor studenten in De Spiegel in Zwolle in mei 2021 en een groots symfonieorkest project in april 2022.