Muziek 6 t/m 99 jaar

Samenspelen met piano

Je kunt je nu aanmelden voor samenspel met onze pianist Ernst Paul. Of je nu zingt of speelt, samen muziek maken geeft soms nog meer voldoening dan in je eentje.

Ernst Paul Fuchs

De pianist Ernst Paul Fuchs studeerde aan het Utrechts Conservatorium bij Sumiko Nagaoka. Tijdens zijn studie volgde hij masterclasses bij o.a. Jerome Lowenthal, Peter Feuchtwanger en Michel Béroff.  Na zijn studie volgde Ernst Paul lessen in liedbegeleiding bij pianist Rudolf Jansen en kamermuziek bij violist Joan Berkhemer en celliste Nadia David.

Ernst Paul is een veelgevraagd begeleider van instrumentalisten en zangers. Als pianodocent en repetitor is hij werkzaam bij het Muzisch Centrum in Emmeloord. Als uitvoerend pianist maakt hij o.a. deel uit van het Trio Dame Blanche en The James Whale Orchestra. Naast pianist en docent is Ernst Paul actief als amateurzanger. Sinds 2006 zingt hij bij de bassen in kamerkoor Concerto Cherise in Utrecht. Dit heeft zijn belangstelling voor vocale muziek verder aangewakkerd. Sinds 2010 begeleidt hij opera projecten bij De Nationale Opera in Amsterdam.

Informatie

    10 september 2024
  • Aantal lessen 1
  • Start 10 sep 2024
  • Lesdag
  • Lestijd -
  • Locatie Muzisch Centrum - Grote zaal

Bereken lesgeld

Leeftijd
Woonplaats
Lesvorm
Geschatte prijs