Muziek 6 t/m 99 jaar

Slagwerk op proef

Wil je leren drummen en eventueel ook ander slagwerk leren bespelen, maar twijfel je nog of het goed bij jou past? Dan is 'Slagwerk op proef' wat voor jou! In deze cursus krijg je zes weken slagwerkles. Een mooie gelegenheid om de drums en andere slaginstrumenten uit te proberen en te ervaren of het écht iets voor jou is. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
slagwerk op proef6 lessenin overleg2022-09-05Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

Titelslagwerk op proef
Lessen6 lessen
Prijs
Lesdagin overleg 00:00 - 00:00
Startin overleg
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Aantal lessen: 6 lessen
Lesdag: in overleg
Start: in overleg
Prijs: inwoners gemeente Noordoostpolder t/m 20 jaar € 84, inwoners overige gemeenten t/m 20 jaar € 110, vanaf 21 jaar € 133.
Locatie: Muzisch Centrum

Jelle Roeper

Ik ben Jelle Roeper, docent slagwerk (drums/hafabra). Naast lesgeven bij het Muzisch Centrum geef ik les bij muziekverenigingen, dirigeer ik een bigband en speel als percussionist in een bigband. Behalve lesgeven ben ik als cultureel ondernemer bezig met het organiseren van losse projecten en doe inval/vervanging werkzaamheden op het gebied van cultuureducatie. Visievorming, ontwikkeling en realisatie zijn daarbij de kernwoorden. Ik word erg enthousiast van projecten die verdieping brengen en dat doen met behulp van muziek, dans en/of theater. Projecten in de zorg bijvoorbeeld, maar ook natuurprojecten. Dat muziek maken erg belangrijk is voor de ontwikkeling (en bijhouden) van je hersenen is inmiddels wel bewezen, maar dat het ook “gewoon” supergaaf is om te doen ervaar ik elke dag en dat deel ik graag met anderen.

Helmer Bijl

Helmer is een veelzijdig musicus die zich graag zeer breed oriënteert. Ik ben actief als uitvoerend slagwerker in mijn eigen slagwerk ensemble Suol Percussion en als invaller of lid actief in verschillende soorten ensembles en orkesten en ook als docerend slagwerker en dirigent.  Daarnaast ben ik ook actief als componist en arrangeur en heb al een aantal composities voor slagwerk op mijn naam staan. Ik vind het erg leuk om projecten te ontwikkelen en doe dat dan ook graag met mijn eigen ensemble. Ook binnen mijn conservatorium heb ik al een aantal projecten ontwikkeld, zoals een groots symfonie project voor studenten in De Spiegel in Zwolle in mei 2021 en een groots symfonieorkest project in april 2022.