21 t/m 99 jaar

Slagwerkgroep Flevo Sticks 21+

Flevosticks 21+ is toegankelijk voor verschillende niveaus. Het maakt niet uit wat je kan, daar passen we wel een mouw aan. Wat telt is dat je wilt en doet. Verschillende trommels, melodisch slagwerk, drumstellen, latin percussie, het komt alle maal voorbij. Maar ook willen we het graag uitbreiden met gitaar, bas en toetsen. Heb jij zin, meld je aan!

 

Recensie door Jannette Weultjes
‘Jelle geeft op een vrolijke manier les, waarbij hij ervoor zorgt dat je kunt meedoen op het niveau dat bij jou past. Hij probeert je steeds uit te dagen, zodat je qua niveau groeit en meer zelfvertrouwen krijgt. Ik heb in groepsverband 13 weken slagwerkles van Jelle gehad waarbij we na 10 weken een concert gaven. Ik kon me niet voorstellen dat we de nummers na 10 weken zouden kunnen spelen, maar het ging super. Dat gaf een boost aan ons zelfvertrouwen en zorgde voor een echt groepsgevoel.’

Jelle Roeper

Ik ben Jelle Roeper, docent slagwerk (drums/hafabra). Naast lesgeven bij het Muzisch Centrum geef ik les bij muziekverenigingen, dirigeer ik een bigband en speel als percussionist in een bigband. Behalve lesgeven ben ik als cultureel ondernemer bezig met het organiseren van losse projecten en doe inval/vervanging werkzaamheden op het gebied van cultuureducatie. Visievorming, ontwikkeling en realisatie zijn daarbij de kernwoorden. Ik word erg enthousiast van projecten die verdieping brengen en dat doen met behulp van muziek, dans en/of theater. Projecten in de zorg bijvoorbeeld, maar ook natuurprojecten. Dat muziek maken erg belangrijk is voor de ontwikkeling (en bijhouden) van je hersenen is inmiddels wel bewezen, maar dat het ook “gewoon” supergaaf is om te doen ervaar ik elke dag en dat deel ik graag met anderen.

Bereken lesgeld

Leeftijd
Woonplaats
Lesvorm
Geschatte prijs