Beeldend 19 t/m 99 jaar

Tekenen & schilderen | basiscursus

Iedereen kan leren tekenen en schilderen, ook jij! In deze basiscursus maken we een tocht langs alle aspecten van tekenen en schilderen. We staan onderweg stil bij materiaalkennis, compositie, stijlen, verschillende technieken, kleur, licht en nog veel meer. De docent zal jullie elke week klassikaal inspireren en de creativiteit prikkelen om je vervolgens door middel van een opdracht persoonlijk te begeleiden in het leerproces. Heb je zin om aan de slag te gaan me je eigen creatieve ontdekkingstocht? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
tekenen|schilderen basiscursus (jan. 2023)12 lessen€ 203,-Maandag
19:30 - 21:30
2023-01-30Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

Titeltekenen|schilderen basiscursus (jan. 2023)
Lessen12 lessen
Prijs€ 203,-
Lesdag2023-01-30 19:30 - 21:30
Start2023-01-30
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Afhankelijk van je opgebouwde kennis tijdens deze cursus is er de mogelijkheid door te stromen naar de vervolgcursus tekenen & schilderen of verder te gaan met het vervolg op de basiscursus tekenen & schilderen.

Myriam Keijzer

Ik ben in 2015 afgestudeerd aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Sindsdien illustreer en schilder ik voor uiteenlopende klanten onder de naam Studio Zomaar Zon en geef ik beeldende lessen. De naam van de studio komt voort uit mijn voornemen om de goede dingen te willen zien en belichten. Zoals ze bij IKEA zeggen: “aandacht maakt alles mooier”. Het leukste vind ik om verhalen te vertellen met beeld. Tijdens het schilderen ben ik continu aan het ontdekken wat voor schilderij ik aan het maken ben en wat ik wil vertellen. Dat maakt het proces van het schilderen zo spannend en leuk. Dit proces aangaan met cursisten vind ik erg inspirerend. Samen kijken naar de keuzes in compositie, kleurgebruik, licht en verhaal. Verhaal laat jouw beeld spreken. Net als plezier in het maken. Dat zie je altijd terug in het eindresultaat en dat is heerlijk om te zien.