Beeldend 19 t/m 99 jaar

Tekenen & schilderen | basiscursus

Wil jij graag het tekenen en schilderen in de vingers krijgen of na een lange tijd je tekentalent nieuw leven inblazen? Dan ben je hier op de juiste plek. In deze basiscursus maken we een tocht langs alle aspecten van het tekenen en schilderen. We staan onderweg stil bij materiaalkennis, compositie, stijlen, verschillende technieken, kleur, licht en nog veel meer. De docent inspireert en prikkelt je creativiteit wekelijks en begeleidt je door middel van een opdracht persoonlijk in het leerproces.

Aantal lessen: 12 lessen
Lesdag: maandag 19.30-21.30 uur
Start: 5 februari 2024
Prijs: € 223
Locatie: Muzisch Centrum

Afhankelijk van je opgebouwde kennis tijdens deze cursus is er de mogelijkheid door te stromen naar de vervolgcursus tekenen & schilderen of verder te gaan met het vervolg op de basiscursus tekenen & schilderen.

LET OP: Deze cursus heeft het maximale aantal deelnemers bereikt en heeft wachtlijst.

Myriam Keijzer

Ik ben in 2015 afgestudeerd aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Sindsdien illustreer en schilder ik voor uiteenlopende klanten onder de naam Studio Zomaar Zon en geef ik beeldende lessen. De naam van de studio komt voort uit mijn voornemen om de goede dingen te willen zien en belichten. Zoals ze bij IKEA zeggen: “aandacht maakt alles mooier”. Het leukste vind ik om verhalen te vertellen met beeld. Tijdens het schilderen ben ik continu aan het ontdekken wat voor schilderij ik aan het maken ben en wat ik wil vertellen. Dat maakt het proces van het schilderen zo spannend en leuk. Dit proces aangaan met cursisten vind ik erg inspirerend. Samen kijken naar de keuzes in compositie, kleurgebruik, licht en verhaal. Verhaal laat jouw beeld spreken. Net als plezier in het maken. Dat zie je altijd terug in het eindresultaat en dat is heerlijk om te zien.