Beeldend 19 t/m 99 jaar

Tekenen | Schilderen verdieping

Heb je plezier in tekenen en schilderen en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan is deze verdiepingscursus wat voor jou. In de twaalf lessen wordt veel aandacht besteed aan verschillende stijlen, technieken en manieren om te vertellen met beeld. Van abstracte composities tot dromerige landschappen. We gaan aan de slag met uiteenlopende materialen en halen inspiratie uit alle hoeken van de kunstwereld. Bovendien is er volop ruimte om te experimenteren. Je wordt hierin begeleid door illustrator en kunstenaar Myriam Keijzer.

Je hoeft geen andere cursus van het Muzisch Centrum te hebben gevolgd om deel te nemen aan de verdiepingscursus tekenen & schilderen. Enige ervaring met tekenen en schilderen is voldoende.

Aantal lessen: 12 lessen
Lesdag: vrijdag 10.00-12.00 uur
Start: 2 februari 2024
Prijs: € 275
Locatie: Muzisch Centrum

LET OP: Deze cursus heeft het maximale aantal deelnemers bereikt en heeft wachtlijst.

Na deze cursus kun je verder bij het Open Atelier Tekenen | Schilderen.

Myriam Keijzer

Ik ben in 2015 afgestudeerd aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Sindsdien illustreer en schilder ik voor uiteenlopende klanten onder de naam Studio Zomaar Zon en geef ik beeldende lessen. De naam van de studio komt voort uit mijn voornemen om de goede dingen te willen zien en belichten. Zoals ze bij IKEA zeggen: “aandacht maakt alles mooier”. Het leukste vind ik om verhalen te vertellen met beeld. Tijdens het schilderen ben ik continu aan het ontdekken wat voor schilderij ik aan het maken ben en wat ik wil vertellen. Dat maakt het proces van het schilderen zo spannend en leuk. Dit proces aangaan met cursisten vind ik erg inspirerend. Samen kijken naar de keuzes in compositie, kleurgebruik, licht en verhaal. Verhaal laat jouw beeld spreken. Net als plezier in het maken. Dat zie je altijd terug in het eindresultaat en dat is heerlijk om te zien.