Theater 16 t/m 99 jaar

Theaterproductiegroep

Samen met de docent en andere deelnemers maak je je eigen voorstelling. In het gehele jaar maak je twee verschillende voorstellingen waar je met z'n allen aan werkt en die je ook met z'n allen performed. Je maakt je eigen verhaal, tekst en personages. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel!

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
Theaterproductiegroep26 lessen€ 359,-Donderdag
20:15 - 22:00
2022-09-29Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

TitelTheaterproductiegroep
Lessen26 lessen
Prijs€ 359,-
Lesdag2022-09-29 20:15 - 22:00
Start2022-09-29
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Ruth Appelo

Tot mijn 12de levensjaar heb ik in Emmeloord gewoond. Als klein meisje liep ik wekelijks naar het Muzisch Centrum. Ik maakte kennis met ballet, leerde de basisvaardigheden van de gitaar en daar beleefde ik mijn eerste momenten op het podium. Vanaf deze periode ontstond mijn passie voor theater!

In 2017 heb ik de opleiding Docent Theater aan de NHL Hogeschool te Leeuwarden mogen afronden. Het hoogtepunt van de opleiding was mijn reis naar Namibië in Gobabis. Samen met jongeren in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar zijn we gaan werken met het thema ‘geluk’. Het resulteerde in een voorstelling genaamd ‘Colorful future’, voor een publiek van 500 inwoners.

Ik vind het geweldig om een verhaal theatraal vorm te geven. Het is een vorm van samenwerking. We leren samen, we maken samen plezier, we laten samen mooie dingen ontstaan, want we maken samen theater! Naast een inspirerend en creatief proces is het minstens zo belangrijk dat er een werkelijke ontmoeting plaatsvindt tussen publiek en spelers, zodat ook zij het verhaal gaan beleven!