Beeldend 10 t/m 18 jaar

Tieneratelier

Bij deze cursus word je flink uitgedaagd om al je talenten in te zetten en te ontwikkelen. Je gaat zowel met tekenen en schilderen aan de slag als met het maken van ruimtelijk werk. Voor je het weet ben je op weg om een illustrator, kunstenaar of beeldhouwer te worden! Twee docenten nemen je mee in de wereld van vormgeving en kunst. Je doet, leert en hebt plezier tegelijkertijd. Vergeet je je creaties niet te delen via je socials?

Deze cursus is ook interessant als je erover nadenkt om een opleiding aan de kunstacademie (of een andere creatieve opleiding) te gaan doen. Een mooie manier om te ontdekken wat je in je hebt!

Hester Kornelis

Hester is afgestudeerd aan de opleidingen Leraar Handvaardigheid en de Nederlandse Keramiekopleiding. Daarnaast volgt ze regelmatig cursussen om haar kennis en kunde te vergroten en natuurlijk omdat ze het leuk vindt. ‘Met de handen in de klei’ zoals Hester altijd zegt. Maar ze maakt ook gebruik van andere materialen zoals hout, karton, paydur (papier-maché poeder). Ook het recyclen van materialen komt terug in haar werk. Haar eigen beeldende werk is daarmee vaak driedimensionaal. Naast exposities staat Hester regelmatig op markten met haar eigen gemaakte producten.

 

Myriam Keijzer

Ik ben in 2015 afgestudeerd aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Sindsdien illustreer en schilder ik voor uiteenlopende klanten onder de naam Studio Zomaar Zon en geef ik beeldende lessen. De naam van de studio komt voort uit mijn voornemen om de goede dingen te willen zien en belichten. Zoals ze bij IKEA zeggen: “aandacht maakt alles mooier”. Het leukste vind ik om verhalen te vertellen met beeld. Tijdens het schilderen ben ik continu aan het ontdekken wat voor schilderij ik aan het maken ben en wat ik wil vertellen. Dat maakt het proces van het schilderen zo spannend en leuk. Dit proces aangaan met cursisten vind ik erg inspirerend. Samen kijken naar de keuzes in compositie, kleurgebruik, licht en verhaal. Verhaal laat jouw beeld spreken. Net als plezier in het maken. Dat zie je altijd terug in het eindresultaat en dat is heerlijk om te zien.

Informatie

    16 september 2024
  • Aantal lessen 12
  • Start 16 sep 2024
  • Lesdag maandag
  • Lestijd 16:15 - 17:45
  • Locatie Muzisch Centrum - Tekenlokaal

Mijn lesgeld

Prijs
€ 182
inschrijven

Ook interessant

alle cursussen