Muziek 6 t/m 99 jaar

Ukelele

De ukelele lijkt op een gitaar, maar is een stuk kleiner. Ook heeft hij maar vier snaren, in plaats van zes. De laatste jaren is dit instrument behoorlijk populair geworden. Je kan er alle muziekstijlen op spelen. Bovendien is het goedkoop in aanschaf en makkelijk mee te nemen. Een fantastisch instrument om mee te beginnen. We bieden ukeleleles aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Je wordt bij ons individueel begeleid en tevens is er de mogelijkheid om te leren samenspelen met medecursisten.

Allard Gietema

Ik heb klassiek gitaar gestudeerd in Zwolle en daarna elektrische gitaar in Groningen.Na bij diverse muziekscholen gewerkt te hebben ben ik sinds een jaar of 10 werkzaam in Emmeloord en de dorpen erom heen. Met veel plezier van mijn kant en via collega’s en leerlingen krijg ik ook veel terug.

Ik heb geen muzikale voorkeur qua muziekstijl, wat je van me vraagt krijg je van mij, ik probeer zeer leerling gericht te werken, van Bach tot Blink 182 en alles wat er tussen zit.

Muziek maken is heel leuk, maar samen muziek maken nog veel leuker. Met andere gitaristen en vooral ook met andere instrumenten. Dit doe ik dan ook graag en vaak.

Koen Hutten

Mijn naam is Koen Hutten en ik ben gitaardocent bij het Muzisch Centrum. Sinds 2012 geef ik les op verschillende muziekscholen in Nederland aan leerlingen vanaf 6 jaar. Ik heb klassiek gitaar gestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede en Zwolle en ik heb tijdens mijn studie een minor (elektrisch) Jazz- en Popgitaar gedaan. In mijn lessen zorg ik voor een stevige basis waarmee de leerling zich op zijn eigen manier muzikaal kan ontwikkelen. Ik sluit aan bij de wensen van de leerling en maak veel arrangementen van bekende (en onbekende) nummers. Naast mijn passie voor les geven treed ik graag op met mijn gitaarduo. Samen met Marlot Hendriks, ook docent bij het Muzisch Centrum, vormen wij duo Hutten Hendriks waarmee we in binnen- en buitenland veel concerten hebben gespeeld.

Informatie

    2 september 2024
  • Aantal lessen 36
  • Start 2 sep 2024
  • Lesdag
  • Lestijd -
  • Locatie nvt - nvt

Bereken lesgeld

Leeftijd
Woonplaats
Lesvorm
Geschatte prijs

Ook interessant

alle cursussen