Muziek 6 t/m 99 jaar

Ukelele op proef

Wil je ukelele leren spelen, maar twijfel je nog of dit instrument goed bij jou past? Dan is 'Ukelele op proef' wat voor jou! In deze cursus krijg je zes weken les op de ukelele. Een mooie gelegenheid om dit instrument uit te proberen en te ervaren of het écht iets voor jou is. Indien mogelijk krijg je het instrument ook mee naar huis. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Aantal lessen: 6 lessen
Lesdag: in overleg
Start: in overleg
Prijs: inwoners gemeente Noordoostpolder t/m 20 jaar € 84, inwoners overige gemeenten t/m 20 jaar € 110, vanaf 21 jaar € 133.
Locatie: Muzisch Centrum

Allard Gietema

Ik heb klassiek gitaar gestudeerd in Zwolle en daarna elektrische gitaar in Groningen.Na bij diverse muziekscholen gewerkt te hebben ben ik sinds een jaar of 10 werkzaam in Emmeloord en de dorpen erom heen. Met veel plezier van mijn kant en via collega’s en leerlingen krijg ik ook veel terug.

Ik heb geen muzikale voorkeur qua muziekstijl, wat je van me vraagt krijg je van mij, ik probeer zeer leerling gericht te werken, van Bach tot Blink 182 en alles wat er tussen zit.

Muziek maken is heel leuk, maar samen muziek maken nog veel leuker. Met andere gitaristen en vooral ook met andere instrumenten. Dit doe ik dan ook graag en vaak.

Marlot Hutten

Mijn naam is Marlot Hutten en ik geef sinds september 2016 met veel plezier gitaarles bij het Muzisch Centrum. In juni 2017 ben ik afgestudeerd van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en heb ik mijn auditie voor de masterstudie met goed gevolg afgelegd. Hoewel ik het heerlijk vind om concerten te spelen, heb ik de keuze gemaakt voor mijn andere grote passie: les geven. Tijdens mijn studie ben ik al actief geweest als gitaardocente bij verschillende muziekscholen, waardoor ik veel ervaring op heb gedaan. Via mijn stage ben ik bij het Muzisch Centrum terecht gekomen!

Ik vind het het belangrijkste dat leerlingen plezier hebben in het muziek maken en dat ze zich op hun gemak voelen tijdens de les. Ook vind ik het belangrijk dat leerlingen over een brede basis beschikken om zich muzikaal te kunnen uiten. Hoewel ik klassiek geschoold ben, neem ik de muzikale voorkeur van leerlingen altijd mee in de lessen en laat ik verschillende stijlen aan bod komen. Ook vind ik samen spelen heel belangrijk en bovendien maakt dit het muziek maken vaak extra leuk!

Naast het les geven vorm ik samen met Koen Hutten het gitaarduo Duo Hutten Hendriks. We hebben de afgelopen jaren als duo al veel optredens in binnen- en buitenland gegeven en doen dat nog steeds met veel plezier en passie.

Koen Hutten

Mijn naam is Koen Hutten en ik ben gitaardocent bij het Muzisch Centrum. Sinds 2012 geef ik les op verschillende muziekscholen in Nederland aan leerlingen vanaf 6 jaar. Ik heb klassiek gitaar gestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede en Zwolle en ik heb tijdens mijn studie een minor (elektrisch) Jazz- en Popgitaar gedaan. In mijn lessen zorg ik voor een stevige basis waarmee de leerling zich op zijn eigen manier muzikaal kan ontwikkelen. Ik sluit aan bij de wensen van de leerling en maak veel arrangementen van bekende (en onbekende) nummers. Naast mijn passie voor les geven treed ik graag op met mijn gitaarduo. Samen met Marlot Hendriks, ook docent bij het Muzisch Centrum, vormen wij duo Hutten Hendriks waarmee we in binnen- en buitenland veel concerten hebben gespeeld.