Muziek 6 t/m 99 jaar

Viool op proef

Wil je viool leren spelen, maar twijfel je nog of dit instrument goed bij jou past? Dan is 'Viool op proef' wat voor jou! In deze cursus krijg je zes weken les op de viool. Een mooie gelegenheid om dit instrument uit te proberen en te ervaren of het écht iets voor jou is. Indien mogelijk krijg je het instrument ook mee naar huis. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
viool op proef6 lessenin overleg2022-09-05Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

Titelviool op proef
Lessen6 lessen
Prijs
Lesdagin overleg 00:00 - 00:00
Startin overleg
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Aantal lessen: 6 lessen
Lesdag: in overleg
Start: in overleg
Prijs: inwoners gemeente Noordoostpolder t/m 20 jaar € 84, inwoners overige gemeenten t/m 20 jaar € 110, vanaf 21 jaar € 133.
Locatie: Muzisch Centrum

Pieta Maayeshi

Pieta Maayeshi-Torenbeek studeerde viool aan het Stedelijk Conservatorium in Zwolle waar zij cum laude afstudeerde voor het diploma Docerend Musicus en vervolgde haar studie voor Uitvoerend Musicus aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Zij heeft als viooldocente al jaren een bloeiende lespraktijk bij het Muzisch Centrum. Ze dirigeert bij het Muzisch Centrum met veel plezier het Opstaporkest en Piu Mosso Orkest en geeft ook directielessen. Daarnaast is zij dirigent van het Emmeloords Vocaal Ensemble, de Melody Singers Emmeloord en COV Heerenveen. Bij Rob Vermeulen voltooide zij de studie Master Koordirectie aan het conservatorium in Utrecht.

Anna Badalian

Anna Badalian werd geboren in Leningrad. Op 4-jarige leeftijd begon ze met viool spelen en vanaf haar 6de geeft ze jaarlijks solo optredens. In 1996 trad ze voor het eerst op met orkest. In 2001 startte ze met een studie viool aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, waar ze in 2006 afstudeerde als docerend musicus. Gevolgd door een master opleiding aan de Messiaen Academy in Zwolle, bij Tinta von Altenstadt. Ook volgde ze lessen bij Gordan Nikolic, artistiek leider van het Nederlands Kamerorkest.

Anna geeft vioollessen voor alle leeftijden. Individuele lessen, maar ook veel duo- en triolessen en groepslessen. Daarnaast verzorgt ze regelmatig concerten met eigen strijkkwartet, solo concerten en ze speelt in orkesten.