Muziek 4 t/m 6 jaar

Viool voor kleuters

Muziek is een belangrijk element in de ontwikkeling van jonge kinderen, omdat het diverse ontwikkelingsgebieden stimuleert. Muziek maken stimuleert het gevoel voor ritme en het vermogen om te luisteren. Het vraagt een zekere mate van concentratie en draagt bij aan de sociale, emotionele en motorische ontwikkeling van je kind. De viool is zeer geschikt om op jonge leeftijd te leren bespelen. Bij vioolspelen wordt met name de motoriek, het gehoor, discipline en doorzettingsvermogen gestimuleerd. De lessen zijn aangepast op de belevingswereld van kleuters; op speelse wijze gaan we in groepsverband het instrument ontdekken.

Als je kind de smaak te pakken heeft, kan het doorstromen naar een jaarcursus (groepsles of individueel).

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
viool voor kleuters12 lessen€ 141,-Maandag
00:00 - 00:00
2022-09-05Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

Titelviool voor kleuters
Lessen12 lessen
Prijs€ 141,-
Lesdag2022-09-05 00:00 - 00:00
Start2022-09-05
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Pieta Maayeshi

Pieta Maayeshi-Torenbeek studeerde viool aan het Stedelijk Conservatorium in Zwolle waar zij cum laude afstudeerde voor het diploma Docerend Musicus en vervolgde haar studie voor Uitvoerend Musicus aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Zij heeft als viooldocente al jaren een bloeiende lespraktijk bij het Muzisch Centrum. Ze dirigeert bij het Muzisch Centrum met veel plezier het Opstaporkest en Piu Mosso Orkest en geeft ook directielessen. Daarnaast is zij dirigent van het Emmeloords Vocaal Ensemble, de Melody Singers Emmeloord en COV Heerenveen. In februari 2023 studeert zij af voor de Master Koordirectie aan het conservatorium in Utrecht.

Anna Badalian

Anna Badalian werd geboren in Leningrad. Op 4-jarige leeftijd begon ze met viool spelen en vanaf haar 6de geeft ze jaarlijks solo optredens. In 1996 trad ze voor het eerst op met orkest. In 2001 startte ze met een studie viool aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, waar ze in 2006 afstudeerde als docerend musicus. Gevolgd door een master opleiding aan de Messiaen Academy in Zwolle, bij Tinta von Altenstadt. Ook volgde ze lessen bij Gordan Nikolic, artistiek leider van het Nederlands Kamerorkest.

Anna geeft vioollessen voor alle leeftijden. Individuele lessen, maar ook veel duo- en triolessen en groepslessen. Daarnaast verzorgt ze regelmatig concerten met eigen strijkkwartet, solo concerten en ze speelt in orkesten.