Muziek 6 t/m 99 jaar

Viool

De viool is de koning van de instrumenten. Het is niet het makkelijkste instrument om te leren spelen, maar wel één van de mooiste. Je komt de viool in veel muziekstijlen tegen: van klassiek en wereldmuziek tot popmuziek. Viool leren spelen kan al vanaf zeer jonge leeftijd. We bieden vioolles aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Geschikt voor ieder niveau, of je nu beginner of al gevorderd bent. Je wordt bij ons individueel begeleid en tevens is er de mogelijkheid om te leren samenspelen met medecursisten (in orkestverband).

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
viool36 lessenzie tarievenoverzichtin overleg2022-09-05Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

Titelviool
Lessen36 lessen
Prijszie tarievenoverzicht
Lesdagin overleg 00:00 - 00:00
Startin overleg
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Aantal lessen: 36 lessen
Lesdag: in overleg
Start: week 37 – 2023.
Later instromen is mogelijk, het lesgeld wordt dan naar rato aangepast.
Prijs: afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie. Bekijk het tariefoverzicht muziek.

Ander cursusaanbod voor dit instrument:  Viool op proef.

Pieta Maayeshi

Pieta Maayeshi-Torenbeek studeerde viool aan het Stedelijk Conservatorium in Zwolle waar zij cum laude afstudeerde voor het diploma Docerend Musicus en vervolgde haar studie voor Uitvoerend Musicus aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Zij heeft als viooldocente al jaren een bloeiende lespraktijk bij het Muzisch Centrum. Ze dirigeert bij het Muzisch Centrum met veel plezier het Opstaporkest en Piu Mosso Orkest en geeft ook directielessen. Daarnaast is zij dirigent van het Emmeloords Vocaal Ensemble, de Melody Singers Emmeloord en COV Heerenveen. Bij Rob Vermeulen voltooide zij de studie Master Koordirectie aan het conservatorium in Utrecht.

Anna Badalian

Anna Badalian werd geboren in Leningrad. Op 4-jarige leeftijd begon ze met viool spelen en vanaf haar 6de geeft ze jaarlijks solo optredens. In 1996 trad ze voor het eerst op met orkest. In 2001 startte ze met een studie viool aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, waar ze in 2006 afstudeerde als docerend musicus. Gevolgd door een master opleiding aan de Messiaen Academy in Zwolle, bij Tinta von Altenstadt. Ook volgde ze lessen bij Gordan Nikolic, artistiek leider van het Nederlands Kamerorkest.

Anna geeft vioollessen voor alle leeftijden. Individuele lessen, maar ook veel duo- en triolessen en groepslessen. Daarnaast verzorgt ze regelmatig concerten met eigen strijkkwartet, solo concerten en ze speelt in orkesten.