Muziek 10 t/m 99 jaar

Zang algemeen

Je stem is een bijzonder instrument dat je altijd bij je hebt. Tijdens de zanglessen leer je hoe je je stem kunt gebruiken als instrument. Er is veel aandacht voor het technisch goed gebruiken van je stem, wat je nodig hebt voor klassieke zang en koorzang. We bieden zangles aanvoor kinderen, jongeren en volwassenen. Geschikt voor ieder niveau, of je nu beginner of al gevorderd bent. Je wordt bij ons individueel begeleid en tevens is er de mogelijkheid om samen met anderen te zingen.

Barbara Lok

Zingen is mijn passie en mijn passie is mijn beroep geworden. Al jong kom ik met muziek in aanraking en word erdoor geraakt. Vanaf m’n 19e studeer ik Zang Lichte Muziek. Eerst aan het Conservatorium Zwolle, later aan het Hilversums Conservatorium. Na afronding van mijn studie richt ik mij eerst op het geven van muziekles op meerdere muziekscholen. Daarnaast heb ik al ruim tien jaar een eigen zangpraktijk en werk als zangdocent voor Kunst & Cultuur Overijssel.

Natuurlijk blijf ik zelf actief als zangeres. In 2005 bereik ik de finale van het Nationaal Songfestival met het lied ‘Tranen in de stilte’. Verder ben ik jarenlang backing vocalist van Willeke Alberti. Een periode van hechte samenwerking, waarin ik veel podiumervaring opbouw. In de loop der jaren breid ik mijn activiteiten steeds verder uit. Zo ben ik nu dirigent van meerdere (pop)koren. Ik deel mijn kennis en geef vocal coaching in mijn eigen studio. Met liefde en toewijding arrangeer ik (vooral) popsongs. Ook schrijf en componeer ik nieuwe muziekstukken en blijf natuurlijk zelf vocaal actief op zowel voor- als achtergrond. Wil je meer weten? Neem eens een kijkje op www.barbaralok.nl.

Marco Rypma

Marco is geboren en getogen Folsgeare (FRL) en was eerst werkzaam als timmerman maar heeft toch een switch gemaakt naar de muziek. Via het conservatoria in Maastricht (solozang, tuba en opera), Groningen (docent muziek) en Utrecht (applicatie koordirectie) heeft hij een brede muzikale ervaring en interesse opgedaan. Marco zong in zowel opera, musical en oratoria. In diverse samenstellingen zingt hij van Bach tot Brel! Marco is werkzaam als koordirigent, zangdocent, zanger, docent muziek en organisator van projecten. Naast de muziek is het werken met hout altijd gebleven. Hout is net als muziek een unieke werkvorm. Hoe ontwikkelt jouw passie zich tot een verhaal? Elk mens is uniek met zijn eigen identiteit. Hoe ga je groeien? Het is een uitdaging die ik graag met jou aanga!

Informatie

    2 september 2024
  • Aantal lessen 36
  • Start 2 sep 2024
  • Lesdag
  • Lestijd -
  • Locatie Muzisch Centrum - Kamer 5

Bereken lesgeld

Leeftijd
Woonplaats
Lesvorm
Geschatte prijs

Ook interessant

alle cursussen