Muziek 10 t/m 99 jaar

Zang klassiek | koor

Je stem is een bijzonder instrument dat je altijd bij je hebt. Tijdens de zanglessen leer je hoe je je stem kunt gebruiken als instrument. Er is veel aandacht voor het technisch goed gebruiken van je stem, wat je nodig hebt voor klassieke zang en koorzang. We bieden zangles aanvoor kinderen, jongeren en volwassenen. Geschikt voor ieder niveau, of je nu beginner of al gevorderd bent. Je wordt bij ons individueel begeleid en tevens is er de mogelijkheid om samen met anderen te zingen.

Aantal lessen: 36 lessen
Lesdag: in overleg
Start: week 37 – 2023.
Later instromen is mogelijk, het lesgeld wordt dan naar rato aangepast.
Prijs: afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie. Bekijk het tariefoverzicht muziek.

Klassieke zang is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar òf jongere kinderen met een specifieke ondersteuningsvraag, jongeren én volwassenen.

Ander cursusaanbod voor dit instrument: Klassieke zang op proef.

Marco Rypma

Marco is geboren en getogen Folsgeare (FRL) en was eerst werkzaam als timmerman maar heeft toch een switch gemaakt naar de muziek. Via het conservatoria in Maastricht (solozang, tuba en opera), Groningen (docent muziek) en Utrecht (applicatie koordirectie) heeft hij een brede muzikale ervaring en interesse opgedaan. Marco zong in zowel opera, musical en oratoria. In diverse samenstellingen zingt hij van Bach tot Brel! Marco is werkzaam als koordirigent, zangdocent, zanger, docent muziek en organisator van projecten. Naast de muziek is het werken met hout altijd gebleven. Hout is net als muziek een unieke werkvorm. Hoe ontwikkelt jouw passie zich tot een verhaal? Elk mens is uniek met zijn eigen identiteit. Hoe ga je groeien? Het is een uitdaging die ik graag met jou aanga!