Muziek 7 t/m 99 jaar

Zangles Pop/Jazz

Je stem is een bijzonder instrument dat je altijd bij je hebt. Tijdens de zanglessen leer je hoe je je stem kunt gebruiken als instrument. Er is veel aandacht voor technieken, waardoor je leert om je stem zo optimaal mogelijk te gebruiken. We werken aan ademhalingstechnieken, houding, uitspraak, stembereik, microfoontechniek, meerstemmigheid, tekstinterpretatie, timing, dynamiek, eigenheid en presentatie. Maar het plezier in het zingen staat altijd voorop. Onze zanglessen voor kinderen, jongeren en volwassenen zijn geschikt voor ieder niveau. Of je nu beginner of al gevorderd bent. Je wordt bij ons individueel begeleid en tevens is er de mogelijkheid om samen met anderen te zingen. Ook zijn er een aantal keer per jaar evenementen en presentatiemomenten waaraan je kan deelnemen.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
popzang36 lessenzie tarievenoverzichtin overleg2022-09-05Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

Titelpopzang
Lessen36 lessen
Prijszie tarievenoverzicht
Lesdagin overleg 00:00 - 00:00
Startin overleg
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Aantal lessen: 36 lessen
Lesdag: in overleg
Start: week 37 – 2023.
Later instromen is mogelijk, het lesgeld wordt dan naar rato aangepast.
Prijs: afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie. Bekijk het tariefoverzicht muziek.

Ander cursusaanbod voor dit segment: Zangles Pop/Jazz op proef.

Barbara Lok

Zingen is mijn passie en mijn passie is mijn beroep geworden. Al jong kom ik met muziek in aanraking en word erdoor geraakt. Vanaf m’n 19e studeer ik Zang Lichte Muziek. Eerst aan het Conservatorium Zwolle, later aan het Hilversums Conservatorium. Na afronding van mijn studie richt ik mij eerst op het geven van muziekles op meerdere muziekscholen. Daarnaast heb ik al ruim tien jaar een eigen zangpraktijk en werk als zangdocent voor Kunst & Cultuur Overijssel.

Natuurlijk blijf ik zelf actief als zangeres. In 2005 bereik ik de finale van het Nationaal Songfestival met het lied ‘Tranen in de stilte’. Verder ben ik jarenlang backing vocalist van Willeke Alberti. Een periode van hechte samenwerking, waarin ik veel podiumervaring opbouw. In de loop der jaren breid ik mijn activiteiten steeds verder uit. Zo ben ik nu dirigent van meerdere (pop)koren. Ik deel mijn kennis en geef vocal coaching in mijn eigen studio. Met liefde en toewijding arrangeer ik (vooral) popsongs. Ook schrijf en componeer ik nieuwe muziekstukken en blijf natuurlijk zelf vocaal actief op zowel voor- als achtergrond. Wil je meer weten? Neem eens een kijkje op www.barbaralok.nl.