vr. 31 mei. 2024

Cursusprogramma 2024-2025

Met muziek, dans, beeldende kunst, kunstbeschouwing krijgt het leven kleur en energie. Wij presenteren je graag ons nieuwe aanbod van al deze kunstvormen. Je kunt ons aanbod vinden op de website van het Muzisch Centrum; kijk bijvoorbeeld eens naar keramieklessen voor jongeren van 16-20 jaar of het Opstaporkest voor kinderen t/m 12 jaar. Ook Peutermuziek, klassiek balletlessen vanaf 4 jaar of Indian Balance voor volwassenen vind je in ons aanbod.

Kunstplein 8 juni 
Op het kunstplein van 8 juni ben je van harte welkom om te luisteren naar optredens van onze ensembles, orkesten, koren; kom instrumenten uitproberen bij onze docenten of maak een kunstwerk bij de beeldende tent. Bij de Muzisch Centrum-kraam krijg je alle informatie over de lessen en ons aanbod. Ook verenigingen binnen en buiten de polder treden op in een van de tenten. Lees meer over Kunstplein

Prijzen en kortingen
In een paar jaar tijd zijn onze kosten flink gestegen en zijn wij volgens de opdracht van de gemeente genoodzaakt de prijzen voor de volwassenen kostendekkend aan te bieden. Daarnaast geldt de verplichte 21% BTW vanaf 21 jaar. De tarieven voor leerlingen t/m 20 jaar blijven gesubsidieerd; we hebben de prijzen zo laag mogelijk gehouden. Nieuw is de korting jongvolwassenen voor lessen muziek en dans (zie de tarievenpagina op onze website). Wist je dat het Muzisch Centrum gezinskorting aanbiedt en dat je meedoen bonnen van de gemeente kunt inleveren voor lessen? Op de website van het Muzisch Centrum vind je ons hele aanbod.

Tot ziens bij het Muzisch Centrum
Voor elk wat wils! Dat bieden we je; voor jong en oud, beginnend of gevorderd; voor een korte cursus of het hele jaar. We zijn trots op de nieuwe Certificering van de landelijke Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT); onze organisatie en onze lessen voldoet aan alle kwaliteitseisen. Wij hopen je in het nieuwe seizoen weer te zien bij het Muzisch Centrum en je met ons hele team zo goed mogelijk van dienst te zijn.