wo. 05 jun. 2024

D recital 1 & 2

Het D-examen is het hoogst haalbare muziekexamen in de amateurkunst en is vergelijkbaar met het startniveau op het conservatorium. Het vergt al gauw een jaar of acht aan intensieve muziekstudie en is dus absoluut een artistieke prestatie van formaat! Kom je ook onze leerlingen bewonderen?

D recital 1

woensdag 19 juni, 19.30 uur

Op woensdag 19 juni gaat D-examenkandidaat Annegré Roos, dwarsfluit-leerling van dwarsfluit-docent Anke van Straalen, een gedeelte van haar programma van het D-examen uitvoeren. Annegré wordt begeleid op de vleugel door pianodocent Ernst Paul Fuchs en speelt op deze avond ook samen met een dwarsfluit- en een cello-leerling, Daarnaast wordt er op deze avond een altblokfluit-duet uitgevoerd door blokfluit-docent Geesche Geddert en een leerling van haar.

D recital 2

Woensdag 26 juni, 18.00 tot 18.30 uur

Op woensdag 26 juni gaat D-examenkandidaat Mare Herrema, leerling van saxofoon-docent Jelle Visser, een gedeelte van haar programma van het D-examen uitvoeren. Mare wordt begeleid op de vleugel door pianodocent Ernst Paul Fuchs en speelt op deze avond ook samen met haar docent Jelle Visser.

Zowel D recital 1 als 2 vinden plaats in de grote zaal van het Muzisch Centrum. En de toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje in de foyer.