Docent viool – freelance / zzp

Het Muzisch Centrum zoekt met ingang van het nieuwe cursusjaar 2023-2024 een

docent viool – freelance / zzp

ongeveer 15 lesuren
Inspirerend – sociaal –vakkundig


Wat ga je doen?
Als docent viool geef je individuele en groepslessen aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus. Naast het geven van de reguliere lessen neem je deel aan (cross over) projecten en organiseer je voorspeelavonden. Je inspireert en enthousiasmeert de leerlingen door uitdagende en leerzame lessen te geven. Je bent open en hebt een sociale houding, hiermee stel je de leerlingen op hun gemak. Met het plezier dat je hebt in viool spelen probeer je de potentie van de cursisten te stimuleren. Als cultureel ondernemer weet jij klanten te werven en te binden.

Wat breng je mee:

  • Je hebt een afgeronde vakinhoudelijke opleiding op hbo-niveau.
  • Je hebt ervaring met het lesgeven aan leerlingen van alle leeftijden.
  • Je hebt oog voor het individu en creëert een sfeer in de les waarin leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen.
  • Je kunt goed samenwerken, je bent flexibel en communicatief.

Daarnaast voldoe je aan de voorwaarden die voor zzp-ers gelden.

Wat bieden wij je?
Een inspirerende, uitdagende en informele werkomgeving waarin gestreefd wordt naar veelkleurigheid en meerstemmigheid in de programmering, doelgroepen en medewerkers. Een opdracht voor circa 15 lesuren per week. Wij bieden je een informele, flexibele werkomgeving met korte lijnen waar sfeer en collegialiteit belangrijk zijn. Het team bestaat uit enthousiaste (muziek)collega’s. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en er is ruimte voor eigen initiatief en ideeën.

Als zelfstandig ondernemer op opdrachtbasis ontvang je een vergoeding die marktconform is en een vergoeding van je reiskosten.

Wie zijn wij?
Stichting Cultuurbedrijf Noordoostpolder bouwt mee aan een creatieve samenleving in de Noordoostpolder door de inwoners op gastvrije, prikkelende en verbindende wijze kunst, cultuur en erfgoed te laten beleven. Stichting Cultuurbedrijf Noordoostpolder bestaat uit vijf onderdelen op vier locaties: Muzisch Centrum/Kunstuitleen Emmeloord, Theater ’t Voorhuys, Museum Schokland en Eut de Kunst Urk.

Het Cultuurbedrijf Noordoostpolder is voor kunst en cultuur het kloppende culturele hart van de Noordoostpolder en een faciliterende netwerkpartner. Circa 1200 leerlingen volgen wekelijks lessen muziek, beeldend en dans. Daarnaast verzorgt Cultuurbedrijf Noordoostpolder een breed kunstaanbod voor het primair en voortgezet onderwijs in de regio.

Cultuurbedrijf Noordoostpolder wordt gezien als een belangrijke partner van en pijler binnen de gemeente. Er werken circa 90 personen, waarvan ongeveer de helft als zelfstandig ondernemer, en zo’n 50 vrijwilligers.

Meer informatie en solliciteren?
Kijk op deze website voor meer informatie over ons bedrijf. Je kunt voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Annette van Dongen, hoofd educatie, via 06 86845450, 0527 760 608, of a.vandongen@cultuurbedrijfnop.nl.

Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je solliciteren? Leuk! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk vrijdag 23 juni 2023 via e-mail n.leentjes@cultuurbedrijfnop.nl.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.