Muziek 6 t/m 12 jaar

GitaarLAB Kraggenburg

Een LAB is de ideale omgeving voor een experiment! In samenwerking met basisscholen en kindcentra organiseren we ze regelmatig voor verschillende instrumenten. De lessen worden gegeven na schooltijd voor een gereduceerd tarief. Een prachtige kans om de gitaar eens uit te proberen. Een eigen instrument is niet nodig, die leen je gewoon van ons.

GitaarLAB – Kraggenburg
Op 26 oktober start docent Allard Gietema met een GitaarLAB op de Fladderiep in Kraggenburg. Cursusdata: 26 oktober, 2, 9, 16, 23 en 30 november 2022. Lestijd: 12.40-13.30 uur (afhankelijk van het aantal aanmeldingen).

Allard Gietema

Ik heb klassiek gitaar gestudeerd in Zwolle en daarna elektrische gitaar in Groningen.Na bij diverse muziekscholen gewerkt te hebben ben ik sinds een jaar of 10 werkzaam in Emmeloord en de dorpen erom heen. Met veel plezier van mijn kant en via collega’s en leerlingen krijg ik ook veel terug.

Ik heb geen muzikale voorkeur qua muziekstijl, wat je van me vraagt krijg je van mij, ik probeer zeer leerling gericht te werken, van Bach tot Blink 182 en alles wat er tussen zit.

Muziek maken is heel leuk, maar samen muziek maken nog veel leuker. Met andere gitaristen en vooral ook met andere instrumenten. Dit doe ik dan ook graag en vaak.