ma. 08 jul. 2024

Hey doe je mee? Zomerweek

Naar welke workshop ga jij tijdens de Zomerweek?

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli zijn er elke ochtend buitengewone activiteiten en workshops voor kinderen. Het is een heel verschillend, educatief en vooral leuk programma. Kom gezellig meedoen in de eerste week van de zomervakantie!

Vrijdag 26 juli sluiten we de week af met een gratis voorstelling ‘De Krekel en de Mier’ aangeboden door Rotaryclub Emmeloord.

Workshops
Kom lekker ontspannen bij Kinderyoga of met je handen in de klei bij de Kleiworkshop. Leer acteren en improviseren bij de Theaterworkshop of swing mee met Danscentrum Artistique!
Liever zelf muziek maken? Mix je favoriete muziek bij de DJ-workshop of leer trommelen op de djembé!

Bekijk hier het uitgebreide aanbod en koop direct jouw favoriete ticket(s). Geef je snel op, er zijn beperkte plaatsen per workshop beschikbaar. Reserveer alleen het aantal tickets dat je daadwerkelijk gaat gebruiken, zodat er voor anderen ook een plekje overblijft. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je jouw kaartje via de e-mail.

Leeftijd en locatie 
Het aanbod is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. De workshops zijn in het Muzisch Centrum, in de gymzaal aan de Lijsterbesstraat of in de Flevomeer Bibliotheek. In de beschrijving en op jouw ticket staat waar jouw workshop is.

Ticketverkoop
De bijdrage per workshop op maandag tot en met donderdag is €1,50 per kind. Voor gezinnen die gebruik maken van het Meedoenpakket van de gemeente Noordoostpolder is het gratis*. De voorstelling op vrijdag is voor iedereen gratis.

*Toelichting voor gezinnen met het Meedoenpakket Meld je online aan voor de gewenste workshop(s) en kies voor de Meedoenpakket-versie. In de Zomerweek zelf geef je door middel van je naam aan dat je gebruik maakt van deze regeling.