Kindermuziekweek

Van 9 tot 18 april

De Kindermuziekweek is gestart! Een dikke week boordevol muziek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ook wij doen hier weer aan mee. Tijdens de Kindermuziekweek is er van alles (online) te doen. Je kunt naar muziek luisteren en kijken, maar ook zelf muziek maken of een instrument maken. Je kunt dit samen met je klas doen of thuis met je ouders, broertjes en zusjes. Doe je mee? Kijk voor het hele programma van de Kindermuziekweek op kindermuziekweek.nl.

Online muziekles
Onze muziekjuffen Salomé, Suzanne, Marieke, Lise en Claudia hebben filmpjes gemaakt om kennis te maken met verschillende muziekinstrumenten (zie hieronder). Wij zijn heel benieuwd, welke instrumenten (her)ken jij?

Harp
Viool
Dwarsfluit
Toetsen
Zingen
Trompet en trombone
Cello
Gitaar
Basgitaar
Saxofoon
Drums

Proefles op instrument naar keuze
Wil jij zelf ook graag eens een muziekinstrument uitproberen? Meld je dan aan voor één gratis proefles op een instrument naar keuze op onze locatie aan het Harmen Visserplein. Zo kun je kennis maken met de docent en oefenen met het vasthouden van het instrument (een eigen instrument is niet nodig). Daarna kun je zes (online) lessen op proef volgen. Heb je geen instrument thuis? Deze kun je voor de zes lessen op proef bij ons huren (indien beschikbaar). Aanmelden en/of meer informatie? Mail naar info@muzischcentrum.nl.