Algemene voorwaarden

Klas@Kunst


Cultuureducatie
Alle scholen voor primair en speciaal onderwijs ontvangen de brochure voor het nieuwe schooljaar 2023-3024 vanaf 11 mei per post. Het aanbod kun je ook vinden op deze website.

Inschrijving
Inschrijven voor activiteiten van Klas@Kunst doe je digitaal via Planned Culture. De inschrijvingen ontvangen we graag uiterlijk 9 juni 2023.

Inschrijven Klas@Kunst ’23-’24

Aantal leerlingen
Per workshop kunnen maximaal 25 leerlingen deelnemen. We hanteren dit aantal i.v.m. de capaciteit van de werkruimtes en de kwaliteit van de les. Wanneer de groep groter is wordt er een evenredig aantal workshops ingepland.

Planning
De aanvragen worden behandeld en ingepland op volgorde van binnenkomst. Je ontvangt voor de zomervakantie een conceptplanning met mogelijkheid om waar nodig nog data aan te passen. De definitieve planning van je inschrijvingen ontvang je na de zomervakantie.

Annuleren
Bij calamiteiten of onvoorziene omstandigheden vanuit school wordt bekeken  of de lessen ingehaald kunnen worden. Is dit niet het geval dan wordt er in principe geen restitutie verleend. Waar mogelijk wordt een alternatief aangeboden. Voor boekingen, die zonder vooraf overleg niet worden afgenomen, kan helaas geen inhaalmogelijkheid worden geboden. Besproken plaatsen voor voorstellingen kunnen niet worden geannuleerd.