Kunstplein

zaterdag 8 juni 2024

Stap binnen in een wereld van kunst en cultuur op zaterdag 8 juni, op de parkeerplaats van het Muzisch Centrum, van 12.00 tot 17.00 uur. Het wordt een middag vol bruisende activiteiten die je niet wilt missen!

Met optredens van lokale verenigingen uit de Noordoostpolder en van onze eigen leerlingen van het Muzisch Centrum. Van muziek tot dans, er is voor elk wat wils!

Deelnemende verenigingen
We brengen de gemeenschap samen met een vernieuwende line-up van deelnemende verenigingen, waaronder Echo der Golven, Basement Bigband, FlevoRhythm, La Mascotte, Melody Singers, Con Brio, The Western Pioneer en nog veel meer. Ontdek de band De Vrolijkheid (AZC). Of geniet van een dansvoorstelling van de leerlingen van De Zonnebloemschool en laat je verwonderen door de gracieuze bewegingen van onze balletleerlingen.

Instrumentenproeverij
Wil je zelf de magie van muziek ervaren? Onze docenten staan de hele middag voor je klaar tijdens onze Instrumentenproeverij, waar je alle instrumenten kunt uitproberen!

Workshops
Kinderen kunnen hun creatieve grenzen verkennen met beeldende workshops. En hier is iets bijzonders: we hebben unieke samenwerkingsverbanden gesmeed tussen deelnemers van deze workshops en onze muzikale talenten. Kom het zelf ontdekken!

Marktkramen
Daarnaast hebben we marktkramen waar lokale verenigingen leuke items verkopen. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de bibliobus van de Flevomeer Bibliotheek. Ook Kunstuitleen Emmeloord, Museum Nagele, Cultureel Historisch Centrum, en Theater ’t Voorhuys zullen deze dag aanwezig zijn.

Even ontspannen
En natuurlijk, als je even wilt ontspannen, nodigen we je uit om plaats te nemen op ons gezellige terras, waar je kunt genieten van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes terwijl je geniet van de festiviteiten. Mis dit evenement niet! Zet het in je agenda en beleef een middag vol plezier, muziek en creativiteit bij het Muzisch Centrum.

Het volledige programma staat binnenkort op onze website.