di. 13 jun. 2023

Cursusaanbod 2023-2024

Wat ga jij komend seizoen doen?

Achter de schermen hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan het cursusaanbod voor seizoen 2023-2024. Het complete cursus- en lesaanbod is nu online te bekijken op onze website. (Online) inschrijven voor cursussen van aankomend seizoen is al mogelijk.

Nieuw in ons aanbod:

Slagwerkgroep Flevosticks 21+
Even alles de boel laten en de batterij weer opladen; dat is wat we gaan doen met de slagwerkgroep voor volwassenen. Op een ontspannen manier energiek aan de slag en tegelijkertijd je motoriek en hersenen trainen. Voorkennis is niet nodig, want we leren samen en worden samen steeds beter. Ieder op haar/zijn eigen niveau en tempo! Verschillende stijlen slagwerk komen voorbij: Braziliaans, Afrikaans en Japans. En dat in een fijne mix, zodat je aan het eind van de cursus er klaar voor bent om met elkaar een optreden te geven.


Planten en plantcombinaties
In deze cursus gaan we dieper in op de indeling van de tuin en hoe je beter omgaat met de inrichting en de keuze van de beplanting.
Het effect van kleur, lichtbehoefte en grondsoort wordt behandeld zodat je eigen keuzes maakt die bij jou in de tuin toepasbaar zijn. Eigenschappen van vaste planten (structuur en bladeren) blijven meestal langer mooi dan de bloemen van de planten. Stemming in de tuin: dat wil zeggen waar je een opening wil om zicht op het landschap te krijgen of een juiste plek voor een boom of struik om het zicht te kunnen wegnemen (ruimtelijk effect). En hoe gaan we de planten in de tuin op de juiste manier combineren.


Kinderatelier tot 10 jaar
Wil jij ook de sterren van de hemel tekenen, bouwen, boetseren en schilderen? Dan zit je hier goed. Je gaat aan de slag onder leiding van twee docenten: 6 lessen tekenen en schilderen en 6 lessen bouwen en uitvinden. Hier kun je jouw ideeën in het echt maken, lekker uitproberen aan de hand van leuke opdrachten en verschillende materialen: papier, klei, verf, hout, ijzerdraad. Alles komt voorbij. Kom jij ook je handen uit de mouwen steken?

We hopen je komend seizoen weer bij ons terug te zien en er samen weer een mooi jaar van te maken!
Bekijk het cursusaanbod 2023-2024