di. 14 mrt. 2023

Doe mee met het Polder Gala!

Het Muzisch Centrum en Philadelphia organiseren samen het Polder Gala. Een avond vol muziek, zang, dans en misschien zelfs wel met mooie gedichten. Doe je mee?

Optreden op 25 november
We zijn op zoek naar talent dat mee wil doen met het concert op zaterdag 25 november in Theater ’t Voorhuys. ’s Middags is er een repetitie en ’s avonds het optreden. Alle solisten worden begeleid door een fantastisch orkest, de Marinierskapel der Koninklijke Marine.

Doe auditie!
Wil jij één van de artiesten zijn op het podium van Theater ’t Voorhuys? Geef je op! Stuur een mail met daarin je naam, woonplaats en een korte omschrijving waarom je graag mee wil doen. Ook ontvangen we graag een kort filmpje* met jouw idee. Opgeven kan tot uiterlijk 20 april 2023 via jelleroeper@gmail.com onder vermelding van ‘auditie Polder Gala’. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging om kennis te maken met een muziekcoach en om te kijken of jij degene bent die straks op het podium schittert!

* Het auditiefilmpje:

  • Bedenk eerst wat je het beste kan en wat je wilt laten horen. Oefen dat goed.
  • Gaat het niet in één keer goed? Geen probleem. Film het dan opnieuw.
  • Laat iemand anders het filmpje maken, dan kun jij je beter concentreren.
  • Pas als je tevreden bent, stuur je het filmpje op via whatsapp naar Jelle Roeper: tel. 0625561197.
  • Het filmpje moet uiterlijk 20 april 2023 binnen zijn. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met de filmpjes om. Ze worden na de selectie verwijderd.