Vacature Allround podiumtechnicus

Cultuurbedrijf Noordoostpolder | Theater 't Voorhuys

Stichting Cultuurbedrijf Noordoostpolder bouwt mee aan een creatieve en inclusieve samenleving in de Noordoostpolder door alle inwoners op gastvrije, prikkelende en verbindende wijze kunst, cultuur en erfgoed te laten beleven. Stichting Cultuurbedrijf Noordoostpolder bestaat uit 5 onderdelen: Cultuurbedrijf Noordoostpolder – Centrum voor Cultuureducatie en Amateurkunst, Kunstuitleen Emmeloord, Museum Schokland, Theater ’t Voorhuys en Eut de Kunst Urk.

Theater ‘t Voorhuys is het podium van en voor de polder, waar inwoners, organisaties, scholen en bedrijven zich thuis voelen. Waar iedereen zich kan laten verrassen en inspireren door het unieke dat kunst en cultuur te bieden hebben. Theater `t Voorhuys in Emmeloord bestaat uit 2 zalen: een theater met 520 zitplaatsen en een vergaderzaal.

Wij zijn op zoek naar een

allround podiumtechnicus –  18 uur per week
proactief – flexibel – gastvrij

Wat ga je doen?
In deze functie verleen jij technische ondersteuning bij voorstellingen van amateur- én professionele gezelschappen in de theaterzalen, en je ontvangt artiesten/gezelschappen. Daarnaast assisteer je bij evenementen, congressen en allerlei andere commerciële verhuren. Tijdens uitvoer hiervan ben je je continu bewust van de kwaliteit en uitstraling die wij als organisatie leveren. Je bent allround inzetbaar voor de disciplines op- en afbouw, belichting, geluid, hijsinstallatie en projectie. Je bedient als operator de bij bovengenoemde disciplines behorende apparatuur. Je bent medeverantwoordelijk voor het onderhoud van de theater technische apparatuur en van het gebouw. Je bent medeverantwoordelijk voor naleving van Arbo-voorschriften. Je begeleidt zelfstandig voorstellingen in de kleine zaal, in nevenruimtes en op externe locaties.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding;
  • Je beschikt over een certificaat BMTA of BMTB of bereid om deze cursus te volgen;
  • Je hebt ervaring in de functie van technicus;
  • Je hebt extra belangstelling in -en aanleg voor- de geluidstechniek en beschikt over kennis van de laatste ontwikkelingen in de theatertechniek;
  • Je bent in het bezit van een BHV-certificaat of bereid deze te halen.
  • Je bent stressbestendig, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar, bereid om op onregelmatige tijden, weekenden en op feestdagen te werken;
  • Je hebt een gastvrije instelling richting bezoekende technici, bespelers maar zeker ook naar ons publiek.

Wat bieden wij?
Een inspirerende, uitdagende en informele werkomgeving waarin gestreefd wordt naar veelkleurigheid en meerstemmigheid in de programmering, doelgroepen en medewerkers. Een veelzijdige functie binnen een enthousiast en ambitieus team. We bieden je een contract voor een jaar met een optie voor een vast contract. Daarnaast bieden wij jou prima arbeidsvoorwaarden, een salaris conform de cao Kunsteducatie schaal 5 en een onregelmatigheidstoeslag van 10%. Werktijden zijn in overleg, waarbij we een mate van flexibiliteit verwachten. Er is een persoonlijk scholingsbudget en veel ruimte en aandacht voor eigen groei en ontwikkeling. Bovendien mag je bij ons zelf ook komen genieten van voorstellingen en concerten.

Theater ’t Voorhuys maakt deel uit van de overkoepelende stichting Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Cultuurbedrijf Noordoostpolder is voor kunst en cultuur het kloppende culturele hart van de Noordoostpolder en een faciliterende netwerkpartner. Circa 1200 leerlingen volgen wekelijks lessen muziek, dans, theater en beeldend. Daarnaast verzorgt Cultuurbedrijf Noordoostpolder een breed kunstaanbod voor het primair en voortgezet onderwijs in de regio.

Cultuurbedrijf Noordoostpolder wordt gezien als een belangrijke partner van en pijler binnen de gemeente. Er werken circa 90 personen, waarvan ongeveer de helft als zelfstandig ondernemer, en zo’n 50 vrijwilligers.

Interesse?
Spreekt deze vacature je aan, dan horen we graag van jou. Je kunt voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Rob Bredewout, manager bedrijfsvoering, via 0527 760 610 of r.bredewout@muzischcentrum.nl. Voor algemene en procedurele vragen kun je contact opnemen met Nellie Leentjes, medewerker P&O, via 0527 760 604 of n.leentjes@muzischcentrum.nl.

Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 9 januari 2023 via e-mail n.leentjes@muzischcentrum.nl.

De eerste gespreksronde is gepland op maandagmiddag 16 januari 2023.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.