Muziek 6 t/m 12 jaar

GitaarLAB Rutten

Lijkt het je leuk om gitaar te spelen? In vier lessen kun je de gitaar uitproberen en ervaren of dit instrument iets voor jou is!

Op donderdag 16 november start het Muzisch Centrum met gitaarlessen op De Leeuwerik in Rutten. Het GitaarLAB is een serie van vier groepslessen waar kinderen van groep 5 tot en met 8 kennis maken met de gitaar.

Locatie: De Leeuwerik – Rutten
Lesdag: Donderdag
Lesdata: 16-11, 23-11, 30-11 en 7-12
Starttijd: 15:15 u (lesduur is afhankelijk van het aantal aanmeldingen)
Doelgroep: groep 5 t/m 8

 

Piet Hein Appelo

Ik ben Piet Hein Appelo, gitarist, componist, gitaardocent popmuziek, bandcoach, studio-engineer en multimedia-producer. Bij het Muzisch Centrum ben ik naast gitaar-en bandles geven actief op de Popnights. Ook ben ik actief betrokken bij de studio van het Muzisch Centrum. Er zijn goede ruimtes en middelen om hoge kwaliteitsgeluidsopnames te maken van evenementen op locatie en studiosessies. Ik houd van veelzijdigheid in mijn werk en dat sijpelt ook door in mijn manier van lesgeven. Mooie akoestische gitaarmuziek tot stevige rock met scheurende gitaren. Het gaat niet alleen om de noten, maar ook om de ervaring, creativiteit, plezier, gevoel, contact en samenspelen.